torsdag 14. juni 2018

Blåbærsmoothie uten yoghurt

Blåbærsmoothie uten yoghurt

Pynt med peppermynteblader. Blend mango, juice og banan. Bare blåbær smoothie. Kjør alt sammen til smoothien har en . Ja, fjern - Avbryt. Smoothie med blåbær, banan og eplejuice!


Du kan godt bruke blåbæryoghurt. Noen liker også å ha i yoghurt eller syrnet melk, fordi dette gir en litt tykkere konsistens. Det samme gjør banan, forteller Maranik. Skrell bananen og ha den i biter i en food processor eller blender.


Frosne røde bær (fåes kjøpt i frysedisken). Ha yoghurt , skrellet banan og frosne bær i en mikser eller blender. SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN. Skjær banan og eple i skiver og legg i mikseren. Det vanligste er å lage smoothie basert på friske eller frosne bær og frukter, sammen med yoghurt eller syrnet melk.


Blåbærsmoothie uten yoghurt

Hell i resten av . Her er det bare fantasien som setter grenser! Hva har dere oppi når dere ikke har yoghurt i smoothien? Synes det er knallgodt med yoghurt i, men jeg vet jo at jeg . Fyldig skogsbær- og blåbærsmoothie. Har i det siste lest at man ikke anbefaler å bruke frosne bær fra butikken i smoothies uten å koke de først, hvordan forholder du deg til dette?


Denne smoothien er laget av yoghurt , iskrem og frosne bær. Du velger selv om du vil tilsette blåbær, skogsbær eller jordbær. Naturell yoghurt tykner drikken og gjør den mer mettende. I dette innlegget har jeg laget blåbærsmoothie. Sunn blåbær smoothie.


Blåbærsmoothie uten yoghurt

Frisk og lett smoothie ( uten yoghurt og melk). Sist oppdatert 20. Gir porsjoner. Fremgangsmåte: 1. Tolags banan- og blåbærsmoothie. Ingen tilsatte konserveringsmidler eller sukker.


Vi har også flere økologiske ingredienser! Jeg tar ofte det jeg finner i skapene uten å handle for mye ekstra, og om klarer å mikse litt grønt, bær og noe yoghurt eller juice blir det som . En blåbær- og yoghurtsmoothie er en oppskrift rik på antioksidanter, aminosyrer og fettsyrer som, kombinert, virker som en kilde til drivstoff. Behandle dette i et par minutter, til du får en drikke uten klumper.


Blåbærsmoothie med lime. Kefir, chia og blåbær smoothie. Drikken fremstilles av . De tilfører en rekke næringsstoffer, uten å sette for mye preg på smaken. Bland ut med yoghurt , biola eller banan for å få en mer kremaktig konsistens.


Dersom du ikke tåler melkeproteiner eller laktose kan du erstatte yoghurten med vaniljeis uten melk. Bruk hampfrø uten skall (da trenger du ikke sile). Hjemmelaget yoghurt og musli . Frossen smoothiemix som gir dl smoothie. Allergivennlig uten melk, soya, gluten og nøtter.


En skikkelig immunboost . Jeg ville brukt naturell yoghurt , bær av eget ønske og en liten dæsj sitronsaft. FROKOST trinesmatblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.