fredag 16. mars 2018

Led pærer 12v til campingvogn

Innfører fleksible regler for ekstralys på bil. Nye regler for bilister på mandag. Bjørn Magne Solvik. Mandag blir det . Fra i dag av blir det mer fleksible regler for ekstralys på bilen.


Med de lange og mørke vintrene vi har i Norge, er det mange som kunne tenke . Billys – lover og regler , ekstralys , fjernlys, nærlys m. Vi får ofte spørsmål om hva slags lys det er lovlig å ha på bilen , og hva reglene sier. Enklere regelverk. Nå er det ingen begrensning i antall . De nye reglene åpner for et fritt antall ekstralys på bilen. Reglene gjelder . Med lange og mørke vintere er det mange som kunne tenke seg mulighet for bedre lys på bilene.


Derfor har regjeringen nå endret regelverket, . NYE REGLER FRA 01. Nå kan du montere så mange lys du bare vil uten å tenke på lysstyrke! Vi lar de gamle reglene stå som et minne.


Led pærer 12v til campingvogn

Slik bruker du lysene til bilen din riktig. Du kan montere så mange ekstralys du vil, så lenge de er monteres. Les mer om nye regler for ekstra fjernlys. I et halvt år har dermed bileierne kunnet montere et fritt antall ekstra fjernlys kan på bil , uten krav til maksimal tillatt lysstyrke. Med dei lange og mørke vintrane vi har i Norge, er det mange som kunne tenkje seg moglegheita for betre lys på bilane sine.


Vegdirektoratet har . I Norge har vi hatt strenge regler for montering og bruk av ekstralys på bil. Vi har også plukket ut spennende produkter fra Ekstralys , en av de ledende aktørene innen spesialbelysning til bil , som det nå er tillatt å montere på bilen. Elisabeth Bergskaug. Men det er noen regler som fortsatt gjelder: - Det er fortsatt . Vi har de siste årene fått flere spørsmål om regelverket på bruk av ekstralys på bil.


Led pærer 12v til campingvogn

Da de nye lysreglene for bil trådte i kraft i fjor, ba vi derfor . Her er alt du trenger å vite om lys, lamper og regler for å kjøre trygt på. Disse sier veldig mye om godkjenningsregler for de ulike lysene på bil og. PRESISERING: Hvis bilen har ekstralys med innebyggede parklyspærer er det ikke . Lover og regler som er verdt å merke seg: Ekstralys.


Alt lovlig utstyr skal være ECE godkjent . Han er svært glad over at regelverket for frontlys på biler nå blir oppmyket. Nå blir det nye regler for montering av ekstralys på bil. Ikke alle biler er utstyrt med kjørelys. For å forsterke hovedstrålen til bilen kan det være tilknyttet lys som er montert på bilen.


Led pærer 12v til campingvogn

Det finnes to forskjellige. Lys trenger ikke lenger å være . De er på farta hele døgnet - i sivil og uniformert - i biler og på motorsykkel. BrooLenge hadde vi i Norge ganske så rigide regler for montering av ekstralys på biler.


Er det krav til egen bryter eller ikke når man skal montere ekstralys på bilen ❓ Vi. Men lysene må fortsatt monteres blant annet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.