fredag 16. mars 2018

Bekjempe knott

Bekjempe knott

Dokumentert effekt. At de surrer rundt på terrassen kan være irriterende. Etter ett stikk kan du få kløe og opphovning, men det er altså fullt mulig å bekjempe.


Bekjempe knott

FANGET TUSENVIS AV KNOTT : Svenske Anna Rosenbergs tips for å få bukt med knotten går Norden rundt. Lokket på kullgrillen ble smurt inn . Mygg og knott kan ødelegge hyggelige sommerkvelder. Vi har løsningen som kan fange opptil 0mygg i uken, og gi deg en nærmest myggfri sommer på hytta . De myggavskrekkende midler har en viss virkning overfor knott , men virkningen varer kun et par timer. Les mere om bekjempelse af knotter på Pestium. Knott navigerer etter CO{ -2} og etter duftstoffer i svetten.


Lite trening og hyppige dusjbesøk kan altså være en taktikk for å unngå de innpåslitne . Her selger vi produkter mot plagsomme mygg og knott. Dagbladet): Anna Rosenberg (44) fra Stenhamra utenfor Stockholm har etter flere år med grubling funnet en måte å bli kvitt knott som har . Dette er en enkel, men effektiv måte å bli kvitt innpåsliten mygg og knott. Ta en hermetikkboks og stikk noen hull nederst i boksen, sånn at du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.