tirsdag 26. mai 2020

Pærer i sukkerlake

Du kan beregne ca. Frukten skrelles og deles opp i båter. Kok sukkerlake av sukker og vann. Trekk frukten forsiktig i sukkerlaken ved 80- . Kok opp sukkerlake av vann, sukker og krydder.

Skrell pærene, men behold stilken på. Kok pærene i sukkerlaken til de er møre, etter ca times . Varm frukta forsiktig i 3-dl sukkerlake til opp mot . Server krydderkokte pærer med vaniljekesam eller vaniljeis. Del denne oppskriften . Løft dem over på glass og etterfyll med sukkerlake. Sett på lokk og snu glasset på hodet.


Kilde: Lars Barmen.

Fyll glassene med pærer og hell på sukkerlake til glasset er neste fullt. Lag sukkerlake av vann, sukker, vaniljestang, stjerneanis og kanelstang, og varm opp. Og når det gjelder pærer så kan jeg anbefale hermetisering i en enkel sukkerlake eller som her, i en lake tilsatt konjakk og vanilje. Sukkerlaken skal altså ikke koke.


Ha så pærene over påglass, kok opp sukkerlaken igjen og hell den over pærene. Det skal væresukkerlake helt . Legg pærer , jordbær, grapefrukt og melon med mynteblader på et rent glass. Pære , jordbær, pasjonsfrukt, melon og grapefrukt i sukkerlake. Restene av stengene brukes i krydderlaken til pærene.


Ha sukker, vann og vaniljefrø i en kjele og kok opp. Når sukkerlaken seig er den ferdig. Hvor mye lake du trenger, må du beregne . Press i sitronsaften. Legges på glass inkl krydder.


Williams- eller Comice- pærer. Sett de skrelte pærene i den varme sukkerlaken. Oppskrift på hermetiserte pærer med smak av ingefær.

Tørk av kanten, legg på gummiring og skru glasset til. Kan være olje med krydder, sukkerlake eller en syrlig eddiklake, alt etter hva du sylter ned. Ta ut kjernehuset. Foto: Alle foto: Tore Sandberg. Har du ikke oppbevaringsplass til hermetikk, så kok frukten på samme måte, men legg frukt og lake i bokser eller glass og putt i fryseren.


La krydderiene få et oppkok. Det er viktig at du tilpasser mengden sukker etter antallet pærer. Tilsett pærene og la dem trekke til de er . Hell på vann og kok . Min oppskrift på pære og eple cider (pæple cider) er følgende: Første.


Legg deretter frukten over på rene, tørre og varme glass. Har du ikke ferdigsyltete pærer kan du gi skrellete kjøpepærer et oppkok i sukkerlake. Gjør det enkelt, kjøp en god vaniljeis! Nå er det epler og pærer som gjelder!


Næringsinnhold Pære , hermetisk, med egen saft Frukt produkter Per 1gram. Plomme, hermetisk, med sukkerlake. BESTILL Pære RETT HJEM HOS:. Saftig sjokoladekake med pære , som bare roper på en kremdott!


Det beste er å bruke faste pærer som du koker møre i sukkerlake. Beregn pære per person. Denne laken holder til 5-pærer – minst. Ingredienser pærer med stilk kokt i sukkerlake (evt. hermetiske).


Legg pærene i den varme sjokoladen og snu dem, så de blir “glaserte” rundt det hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.