Pisk til slutt inn avkjølt gelé i en tynn stråle. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-timer). Løs opp bringebærgelépulveret i kokende vann.
Tin bringebærene (gjerne i mikro). Denne ostekaken med gelélokk var et bidrag til 17. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær?
Det blir en aldeles nydelig kake! En klassisk ostekake med gelélokk er alltid blant favorittene på kakebordet og det. Visp krem med sukker og tilsett gelé. Bland alt godt sammen og fordel det på kakebunnen.
Ostekake med bringebærlokk. Lise Finckenhagens ostekake med bringebær og lime er et friskt bekjentskap. Dette er en bakt ostekake. Smaksrik ostekake med bær og gele.
Prøv gjerne også bringebærgele og friske bringebær til denne kaken.
Oppskrift på en vidunderlig og festpyntet ostekake med kremost og et lekkert, rødt gelélokk. Rør sammen de to kremene og tilsett gele. Fordel kremen i tre boller. I tillegg er den veldig holdbar og holder.
Festkake med bringebær. Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær. Pavlova med bringebærkrem. Lag bringebærgele med halv mengde vann. Avkjøl geleen og hell den over kaken.
Settes kjølig til geleen har stivnet og til servering. IKKE bruk hurtig gele ! Her bruker vi gelé som sørger for at ostemassen stivner og holder formen. Det er likevel et par triks som gjør ostekaken ekstra god: 1. Saft fra sitron. Pyntes med masse frukt som bringebær , jordbær og blåbær. Gelelokk : pk bringebærgelepulver dl kokende vann.
Det fantastiske med denne kaken er . Kaken passer utrolig godt nå til de.
Jeg har lagt min elsk på denne ostekaken ! Den er elegant, frisk og syrlig og har et lokk av bringebærgelé ! Klassisk sitron ostekake med en brownie bunn og gelélokk. Jeg deler hvordan du kan lage sitron ostekake både fri for gluten og melk! Passer perfekt til mai - se vår oppskrift på ostekaken. En herlig, saftig, ikke altfor mettende ostekake med bringebær både inni. Det er en enkel sitronostekake uten gelelokk på toppen, som er sprøytet med.
Legg kjeks og ostekrem lagvis i glasset, pynt med bringebær og pepperkake på . Bunn: Knus kjeksen, gjerne i en food processor. Tilsett smeltet smør og kjør til du får en jevn .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.