Retten er ypperlig til å få spist opp kjøttrester også. Baguetter, gjerne daggamle, er vanlig tilbehør. Som variasjon brukes . Hvilket tilbehør trenger jeg til Fondue ? Brødbiter, gjerne loff eller godt landbrø er egentlig alt du trenger.
For å gjøre brødet enda mer smakfullt, kan du riste . Brødterninger dyppet i deilig, smeltet ost. Du finner oppskriften her. Ostefondue tar smeltet ost til et helt nytt nivå!
Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Gjestene fester selv tilbehøret på fonduegafler og dypper det i den varme ostegryten. Hvis du liker ost, vil du definitivt elske oppskriften på denne deilige, syndige ostefonduen.
HOVEDINGREDIENSENE. FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI . Du trenger ikke en fondue -gryte for å lage fondue. Smak fonduen til med krydder og sherry eller kirsch.
Sett gryten på stativ med spritbluss midt på bordet og anrett tilbehøret på fat. Klassikeren fondue har ikke gått av moten selv om den har passert sin storhetstid. Aligot er deilig tilbehør til stekt kjøtt eller gode stekte pølser, men den kan . Idag er planen ostefondue siden sambo nettopp kom hjem fra sveits med masse ost :-) Men trenger forslag til tilbehør i tillegg til loffterninger. Ta av evnt skorpe . Hva bruker du som tilbehør til fondue ? Fondue er en sveitsisk nasjonalrett, basert på ost som er smeltet i en gryte.
Bor i Sveits, selveste ostefondue landet. Vi pleier å servere fondue med tørket oksekjøtt fra Graubunden, Bressaola er det som ligner mest . Varm opp blandingen og skjær opp tilbehør og maten er klar. Her får du flere oppskrifter på.
KOKT ARTISJOKK: Nydelig tilbehør til ostefondue.
Bruk den varm eller kald. Indrefilet av svin og kyllingfilet er også godt kjøtt til fondue. Når det kommer til . Få måltider kan måle seg med den gode, gammeldagse fondue -middagen, der flokken samles rundt en varm gryte og hver enkelt tilbereder sitt eget kjøtt. Bland derefter majsmelet med citronsaften, og tilsæt blandingen til ostefonduen. Bliv ved med at røre rundt, indtil fonduen tyknes let.
Smag til med vodka og . Med en raclette, fondue eller bordgrill lager du maten utendørs . Oppskrift på ostefondue med blåmuggost, fiken, pære og bjørnebær. Sett formene på en asjett hver og server med passende tilbehør. Del på: Generelt. Køkken: Type: Ingredienser: Fransk.
Ved serveringen: Hold ostefonduen varm over f. Det er litt forskjell på olje eller bujongsett og ostefondue -sett. Fint om det er glasert på innsiden. Da brenner ikke osten seg fast.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.