tirsdag 26. mai 2020

Ostefondue oppskrift uten vin

Gni gryten inn med hvitløk. Riv osten, og bland den med maizena i en plastpose. Du finner oppskriften her. Ostefondue tar smeltet ost til et helt nytt nivå! Varm opp vinen eller eplemosten i en kjele, og tilsett osten litt og litt mens du rører .

Klassikeren fondue har ikke gått av moten selv om den har passert sin storhetstid. En variant av chili con carne, denne gangen uten kjøtt, sin carne. Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Derfor er min oppskrift her uten fonduegryte, og dessuten i en ganske.


Jeg tilsetter maizena rørt ut i hvitvin mot slutten, sånn at massen ikke . Kok opp smør, hvitvin og løkskiver og la koke til ¼ av vesken er fordampet. Kjør med stavmikser og sil gjennom finmasket sil.

Hvis du liker ost, vil du definitivt elske oppskriften på denne deilige, syndige ostefonduen. Men ostefondue inviterer til gode smaker og godt drikke. Det flotte er jo også at.


Derfor har jeg laget en liten oppskrift som går som følger:. I Savoie drikker man gjerne vin av Jaquère-druen til ostefondue. Best vin fra dette området får vi fra Jura. Uten tvil et område som får stadig større oppmerksomhet. Du trenger ikke en fondue -gryte for å lage fondue.


Ha litt og litt av osten over i den varme vinen mens du rører i gryten. I middels, tungbunnet gryte, over middels varme, bring du vinen , buljongen og sitronsaften til å småkoke. Reduser umiddelbart varmen til lav, og visp deretter inn . Vintips til denne retten får du av vinkelner Knut-Espen Misje nederst i saken. I denne oppskriften valgte jeg norsk ridderost.


Jeg ville nok uansett aldri ha laget det hjemme uten en skål med store, sprø krutonger av . Vent med å ha i neste porsjon til den forrige har smeltet. Bland deretter maismel med .

Fondue er en sveitsisk nasjonalrett, basert på ost som er smeltet i en gryte sammen med hvitvin. I den varme ostemassen dyppes brødbiter ved hjelp av en. Haukeli chevre kommer i to varianter, en med og en uten hvitmugg rundt.


Kan også spises fondue -style med f. Original ostefondue : Oppskriften gir opptil fire personer, og du trenger oster. Helt uten kilder. Maasdam ost, muskat, svart pepper, tørr hvitvin , maisstivelse og hvitløk. Les også: Superenkle oppskrifter for å forberede deg på å glede uten mye innsats.


Dessert: Créme brûlée Andre oppskrifter : Croissant Forrett: Løksuppe . Her er noen tips og enkle trinn for hjemmelaget sveitsisk ostefondue. Ingredienser: Sveitsisk osteblanding, hvitvin , hvitløk og kirsch. Mens kirsch gjør fonduen din rikere, klarer mange sveitsere seg også uten det.


Grovriv begge ostesortene. Gni inn fonduegryten med overskåret hvitløkfedd. Rør inn osten litt om gangen så den . Varm vinen i gryten på forholdsvis svak varme.


Ellers kan du sikkert lage fonuen selv av ost og hvitvin , men er ikke siker på hva slags. Den gamle oppskriften på kaken kan vi takke konditoren Pierre de Yenne for. Avstandene er korte og uten bakker med mindre man ønsker å klatre opp de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.