mandag 16. desember 2019

Jøtul peis 4 tekniske data

Er det noen som sitter med data ang. Jøtul peisovnen ? Fikk skriv fra borettslaget i . Den er gammel,men ingenting galt med den. De nye peisovnene er litt mer sølete, kan komme med litt aske når . Ovnen har et horisontalt format.

Tekniske spesifikasjoner. JØTUL TEKNISK INFORMASJON side 57. Peisovnen kan også monteres til eksisterende pipe og standard stålpipe med tilleggsutstyr. Men hvilken peis skulle vi gå for når vi først skulle ha en ny? Lær om hvordan dine kommentar- data prosesseres.


Både en installasjonsmanual med tekniske data og en. Skru dørknoppen på håndtaget. Fiernelse af aske. Fest røykstussen på topplaten med de to skruene i røykuttaket.

Bruk en kulehammer e. Her har man også plass til å legge nips man bruker i . Installasjonsmanual med tekniske data. Til tross for at den ser liten ut så mangler det ikke på varmeegenskapene. Denne modellen er det forbudt å montere. Vi registrerer at det er mange forurensende vedovner produsert før . Fjern de transportskruene (A) som fester ovnen til trepallen.


Les anvisningen for den peismodellen som du skal montere i. Wood stoves, gas fireplaces, inserts and more. Sikkerhetsregler. Man må forsikre seg om at det er nok tilførsel av uteluft til det. Krøll litt avis - . Product: Room heater fired by solid fuel.


Minimum distance to adjacent combustible materials. Nominell effekt: kW. Driftsområde: 3-7 . Mures peiskappe til taket og taket er av brennbart materiale, må det over . Sjekk at luftventilen er .

Krav til peisomr amming. Peisomr amming må lages i et ikke brennbart materiale. Forbruk av ve ved nominell varmeavgivelse: Ca.


Gulv som ikke er festet til fundamentet - såkalt flytende gulv- anbefales fjernet under en installasjon. Operation: Intermittent. For flue pipe dimension see “2.


Technical Data ”. Jotul I Jotul I Jotul Peis Jotul Peis Jotul S Jotul S Jotul S Jotul S. Normal leveringstid er 2- uker fra bestillingsdato. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Frittstående, 6kW, Maks vedlengde 40cm, 129m²,. Mens de rimeligste ovnene er laget av 2- mm platestål og er ganske firkantede, har de.


Platene er litt porøse, og kubbene bør legges på plass - ikke hives inn i peisen. Mørke og kalde høstkvelder blir langt hyggligere med en god peis eller peisovn. Det må ikke overføres vekt fra peiskonstruksjonen til skorstein.


Løft ovnen ned fra pallen. Prøveoppstill ovnen og bruk en fastnøkkel for. Gulv Fundamentering Monteres peisen på et tregulv, vil det som oftest være behov for ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.