søndag 15. desember 2019

Jordbær milkshake

En herlig milkshake med jordbær og vaniljeis. Nærmere sommeren kommer du nesten ikke. Jordbærmilkshake. En søt og god milkshake som de fleste liker - barnas favoritt. Lukk full skjerm .

Husk at jo bedre ingredienser jo bedre resultat. Tilsett jordbær og vaniljesukker. En milkshake til dere! Hjemmelaget jordbærmilkshake med sjokolade smaker kjempegodt på en varm sommerdag.


Hvilken luksus det er å drikke et stort glass med iskald og forfriskende jordbærmilkshake ! Jeg lager rett og slett milkshake alt for sjelden. I denne oppskriften bruker jeg norske jordbær , Ekte vaniljeiskrem fra Kulinaris og litt melk.

Ha melk, frosne jordbær, limesaft, kokosmasse og kanel i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til milkshaken er godt blandet. Med litt jordbær , iskrem og melk kan du trylle frem en forfriskende shake. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en glatt og klumpfri milkshake.


Hell det over i serveringsglass. Pynt gjerne med litt ekstra is og bær. Oppskrift på en sunn og god jordbærmilkshake med banan. Perfekt på litt varme sommerdager, eller når man bare ønsker å dempe et snikende . Velg mellom jordbær , banan, vanilje og sjokolade. Kan nytes til maten, som snack eller til dessert.


Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Milkshake : Skummet MELK, sukker, FLØTE,. For tiden er det milkshake som er den store dessert-favoritten. Med ferske jordbær , is og melk . Bruker du jordbæris får du jordbærmilkshake og bruker du sjokoladeis får du sjokolademilkshake, - så her kan du være kreativ og smake deg frem til din favoritt! Iskrem og solmodne bær gjør drikken ekstra tykk og smooth.


Kom mælk, jordbær , sukker og vaniljeflødeis i et blenderglas.

Blend ved hurtigste hastighed i sek. Frisk jordbær milkshake oppskrift med kalorier, allergener og pris. Shake er friskt og godt. Like tjukk og søt. Dette trenger du til shake.


En skikkelig god jordbær milkshake er nydelig på varme sommerdager! Til glass trenger du. Hva passer perfekt til hjemmelagde hamburgere? Med jordbær og krem – himmelsk og hjemmelaget. Erstat jordbær med anden frugt, som fx hindbær, abrikos eller banan.


Fremgangsmåte: Kjør alt i blender til helt smooth. Kaffe- milkshake : Undlad frugt, erstat vaniljeis med mokkais, og tilsæt tsk pulverkaffe. Dessuten laktosefri og uten tilsatt sukker.


Denne er verdt å unne seg . Vektreduksjonsdiett med jordbærmilkshake. Ha is og bær i en blender. Hvis det er frosne jordbær er det lettest å tine .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.