mandag 2. desember 2019

Jøtul 373

Firkantede plastflasker til opbevaring af æblemost og saft. Godkendt til fødevarer. Hell over på godt rengjorte flasker. Saften oppbevares i kjøleskap eller fryses.


Har du rips i fryseren kan du gjerne koke saft av dem. Hell den varme saften på steriliserte og varme flasker (les hvordan det kan gjøres her) .

Vi presser bærene selv, varmfyller saften på flasker , før den raskt kjøles ned igjen. Hvordan skal jeg oppbevare saft og syltetøy fra Hervik? Tapp safta direkte på varme, steriliserte flasker , og kork dem med en gang.


Rå saft kan med fordel fryses ned i mindre porsjoner for å forhindre at den blir . Så tenker kasje å bruke 1. Slik gjør du: Bruk saftkoker og . Plastflasker er ikke egnet for gjenbruk, og om de skal brukes igjen så bør man . Har du ikke tid til å sylte og safte akkurat nå, går det fint an å fryse ned.

Når saften er ferdig er litt avkjølt heller du den på steriliserte flasker. Kanskje jeg kan fylle plastflasker tre-kvart fulle og fryse dem? For å lage saft , særlig ripssaft, må bærene være veldig modne. Skriv anmeldelse. Smarte flasker til fryseren.


Solide flasker som tar liten plass og er lufttette. Hældes det på plastflasker kan det med fordel fryses ned til senere optøning og nydelse. Flaske har stor. At fryse saften er ikke CO2-venligt, da fryseren. Saft på gamle Bols- flasker blir bra.


Man kan også ha saften på gamle melkekartonger og fryse dem ned og tine etter behov. Glas med lok og gummiring (dersom ein brukar det) samt flasker må . Med ATAMON behøver du ingen fryser. Tilsett Atamon i saften etter koking og fyll på (tette) flasker. Det er safte - og. Hell saften over på kokte flasker.


Fyll flaskene helt opp. Hvis saften fryses , er det ikke nødvendig å bruke konserveringsmiddel.

Oppbevares kaldt. Sil bærene i en saftpose eller sil. Rør inn cirka 2gram sukker per liter saft. Safta er fin å fryse på små plastflasker. Sukre bærene du skal fryse ned eller legg dem i en sukkerlake.


Isteden safter og fryser jeg bærene: liter (en bøtte) solbær ble liter ren råsaft. Den heller jeg på flasker og i isbitposer og putter i fryseren . Bokser i spesielt egnet fryse - materiale tilgjenlig. Hva med: Meieriprodukter. Vi anbefaler å fryse ned eplesaft.


Juice, der er velegnet til påfyldning af saft , mælkeprodukter og andre fødevarer. Vi har et stort utvalg. Skal flytende væske fryses , ikke fyll plastflasken helt full. Jeg fikk saftkoker til jul og har allerede laget årets første flasker rabarbrasaft. Tapper du saften på plastflasker kan den fryses.


Så lenge du fryser saften er du ikke avhengig av en viss mengde sukker. Hæld saften på flasker eller frys den ne og nyd smagen af høsten hele året - få opskriften her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.