mandag 3. desember 2018

Male kommode tips

Uansett om du skal male en dør eller en kommode , gjelder mye av den. Trenger du noen flere tips. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av en kommode.


Gjør jobben riktig. Smarte tips til malejobben !

Ta ut skuffene . Hvordan male kommode. Har du en kommode som trenger nytt liv, kanskje du er lei av furumønsteret og vil matche den nye fargen på veggen. Vi viser enkelt . Sammen med Halvor Bakke viser vi deg hvordan du kan forvandle en gammel kommode , til en liten perle med enkle, små grep.


Her har du våre beste tips. Jernia Tv Kjøkken.

Velg en terrassebeisfarge som harmonerer med huset. Her er Aleksandras beste tips til å pusse opp møbler, som kommoder. Skal du male , bør du bruke en grunning som gjør at malingen vil sitte . Her får du tips til hvordan du kan male gamle og nye møbler. MALE MØBLER: Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve. Ikea som skal males.


På denne videoen kan du se hvordan du går frem for å male en kommode. Få flere tips på naturvernforbundet. Alt som trengs er litt. Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode ,. Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp:. En annen variant av ombré er å male i forskjellige, men matchende nyanser.


Tips : Baksiden av fargeremsene er ofte merket med forslag til . Har du gamle barneseng, kommode , gule furustoler, nye trehvite stoler eller malte stoler i en farge som du. Store møbler, som hyller og skap, males med ruller beregnet for dør, list, panel og møbler. Med maling og tapet fikk kommoden et nytt liv!

Et tips er å lage en mal på hvor du ønsker at knottene skal være. Dette for å være sikker på at . Bruk skinn i stedet for. For nybegynnere er noen tips ikke galt:. For å male kommoden , bruk spesiell maling til tre.


Siden det er lagt ut hundrevis av gode tips i DIY-gruppa allerede, så var det. Silje Larsen Fjellheim har gitt en gammel stol et nytt og fresht look ved å male og. Liten kommode kjøpt på Finn, pusset og malt med sort maling fra Clas Ohlson. Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips.


Overflaten er påført akryllakk. Påfør grunning før du starter å male med ønsket farge. Redesign-ekspert gir deg tips om hvordan du går frem med puss og. Mal kommoden (ikke grepene), først med grunner og deretter to ganger med maling.


Skru de rå, umalte tregrepene på kommoden. Tips : For å få en jevn overflate er det lurt å bruke rull og male mindre overflater om gangen . Og som et flott supplement til disse matte veggene, kan man da male evt. Møblene må rengjøres grundig før de males. Sjelden 60-talls kommode , litt uvørent håndtert.


Gammel kommode med ådringsmaling prega av tidens tann. Planen er å male hyllesystemet i samme farge som veggen bak, slik at hyllene flyter inn i veggen og ikke blir så fremtredende. Lady inspirasjonsblogg Jotun DIY male kommode vårens farger 2. Maler du med den nye LADY Supreme Finish Matt får fargen et naturlig uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.