fredag 15. juni 2018

Fresestålsett

Med enkle oppskrifter og bilder deler Haddy Njie sine favoritt-prosjekter og personlige tips. Hun har også hentet inspirasjon fra andre foreldre og barn , . En veldig enkel er å fylle en beholder med ris eller san og gjemme. Er dere i det kreative hjørnet, la barna lage egne spill, som for eksempel.


Her er en enkel og morsom aktivitet hvor du kan lage en rakett av en ballong.

Gjennom denne aktiviteten får barna erfare og utvikle kunnskap om. Baking er en kjempefin aktivitet å gjøre sammen med barna. Barna får utløp for . Skal barna være hjemme fra barnehage og skole er det godt å ha noen tips til aktiviteter man kan finne på. Selv små og enkle ting er superstas for barna. Disse enkle halloween-kostymene til barn kan du lage med ting du finner hjemme.


Kim Christie Østberg viser deg hvordan du kan lage tre . Nå har du tid til å sy vimpler til barnerommet, fikse lystette gardiner til barnerommet eller lage de populære schrunchiene på 1-2-3.

Finn oppskrifter på nett og brett origami-figurer – finnes veldig mange enkle og. Har dine barn en ting for havfruer, kan du også ta et kikk på denne. Juleverksted er hyggelig, men også en anledning til å lage noe nyttig.


Her er tips til julepynt og hjemmelagde gaver du kan lage sammen med barna. Enkel hjemmelaget julepynt til årets juleverksted. Straks har dere mini Jurassic Park på stua. Enkle og lage er de også.


Kilde: Trendhunter. For å inspirere barna til å finne på ting helt selv, inspirere til kreativ tenkning, setter. Man kan jobbe videre med samme tema og lage snøkrystaller på mange. MatStart er barnas MatPrat.


La barna lære å lage god mat med tilpassede oppskrifter på frokost, matpakke, etter skoletid-mat, middager og kosemat. Snøkuler hører jula til, og det går an å lage slike selv av syltetøyglass. Bruk det du har. I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får.


Lag mat med barna.

Her har vi samlet noen gøyale oppskrifter barn og voksne kan lage sammen. Om det er til frokost, lunsj, middag. Det er så mye fint barna kan lage , både som pynt hjemme og som flotte hjemmelagede julegaver.


Det å gjøre koselige ting sammen som . Du kan bygge den så enkel eller avansert du vil, alt etter hvor store ungene er. Så kan dere lage kakao med marshmallows og kose dere. Her er det bare å slå seg løs med topping og farger, jo mer jo bedre!


Kanskje kan barna få pynte selv også? Innbundet) av forfatter Haddy Njie. Pris kr 3(spar kr 50). Se flere bøker fra Haddy Njie. Med litt papir, blyanter og lim kan de lage alt mulig.


Hvis vi voksne også blir me blir barna enda mer fornøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.