fredag 15. juni 2018

Blondt hår med striper

Vi anbefaler sterkt at du bleker håret før farging for best mulig resultat. Enten du farger håret for å oppnå et naturlig resultat eller noe som skiller seg ut i mengden, kan det. En lettere behandling med minicolor kan gi en slik effekt.


Husk at bleking alltid vil slite mer på håret enn mørkere farger. Vi starter med å lysne håret med bleking – dette kan gjøres ved en avfarging eller .

Farge hele håret og foliestriper. HEADS UP Hårstudio prisliste for behandling og hårpleie. Minicolor langt hår. Alt er fra priser!


Og for å få en fin grå tone krever det at man bleker håret ganske hvitt. Bleking - kort Kr 90-. Et godt tips er for øvrig å be frisøren sette en minicolor for å jevne ut, . Ikke bare er det dyrt å få håret farget eller stripet hos frisøren.

Hjemmefarging er supert hvis du bare trenger å farge eller bleke litt ettervekst. Men hvis hårfargen begynner å falme fort, bruk minicolour for å friske opp fargen . Husk at farge ikke lysner allerede farget hår , da må en bruke bleking , noe. Define frisør Lise forteller om farging og bleking av håret. Jeg Bente Hafslund tester hårfargene man får kjøpt på butikken. I dag tester jeg avfarging på hår hjemme.


Dette er også et godt alternativ for folk som lider av fett hår , da sitronsaft hjelper til med å fjerne overflødige oljer. Den beste måten å bleke håret. Her ser du et langt, lyst hår hvor frisøren har utført balayage-teknikken. Så tilføres en fargeoppfriskning i resten av håret , enten som minicolor eller som vanlig.


Du bør faktisk være veldig glad for at håret ditt begynner å bli grått! En minicolor fester seg innenfor skjellaget i håret og dekker prosent. Håret mitt var rett og slett lysere, og det ble raskt bleket av sol og sjøvann på. Cutrin Aurora- hårfargene gir fantastiske toner som er inspirert.


Etter cirka 6-hårvasker forsvinner fargen og håret er igjen helt naturlig. Du har kanskje sett andre produkter på hårfargehyllen også, nemlig den semipermanente .

Dagens ✨ Striper, kald mini color og SMART BOND! Det beskytter og styrker håret under bleking og farging, noe vi anbefaler alle. Våre hyggelig kunde Filippa og kristin tok bleket hår med minicolor ( ask farge) og brunt farge med (tonning glans vask) idag, vedlig fornøyd med. Sjekk priser og.


Gjelder ikke farging som krever bleking. Ettervekstfarge og minicolor i lengder . Keune Keratin Straightning, gir en langvarig sletting av håret med et smidig og mykt resultat. Men fortsatt synes mange det er vanskelig å farge håret selv, og det er ærlig. Du MÅ ikkje bleke håret ,men det finnes ingen toning som kan gjøre deg blond.


Har anti frizz effekt og . Og man kan jo ikke farge bleket hår ,. Foliestriper - Hele håret - langt hår. Før så tok frisøren en minicolor bare for å fjerne alt det gule, og jeg fikk en helt fin og gjevn hvit farge. LES OGSÅ: Vil du vite hemmeligheten bak Noras glansfulle hår ? Svart hårfarge til veldig blek hud kan være en ganske grell kontrast. Wella har kommet med en minicolor som dekker opp til grå hår som gir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.