torsdag 2. november 2017

Bake med plommer

Legg plommene i kakerøren. Stek kaken midt i ovnen i. Lise Finckenhagen vet hvordan en god kake med plommer skal smake. Her er det mange gode smaker, med krydder som står godt til plommer. Kaken smaker aller best samme dag, servert lunken med pisket krem, .

Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne. Er du glad i plommer ? Her har jeg samlet mine beste oppskrifter med plommer. Det er både søtmat og saltmat.


Noe for enhver smak med . Når de norske plommene kommer er det en god grunn til å bake kake. Sammen med sitronskall og ekte vanilje blir dette en nydelig kake som gjerne kan .

Plommer på trærne, plommer i butikken. Her er seks måter å bruke opp frukthagens skjønnhet på. Når plommene blir bakte blir dei skikkelig saftige, møre og får en nydelig sødme som ingen anna frukt kan måle seg med….


Bak en deilig plommekake. Smør den med litt smør . Bruk en kake - eller paiform. En rask og enkel dessert som passer like godt til hverdags som til . Modne norske plommer har en kort og intens sesong, og det er bare å fråtse! Denne kaken er nydelig som. Opp-ned kake med bringebær.


Andre ganger er de blålilla, med en tynn hinne som kan gnies av med hendene. Reine Claude, for eksempel, er en slik sort. Saftige, søte plommer er nydelig å . Hakk valnøtter og fordel honning og strø hakkede valnøtter over plommene.


Jeg bruker ofte brunt sukker i kaker med plommer , . Vit hva du spiser.

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Bland bakepulver og vaniljesukker sammen med hvetemelet, og vend det inn. Fjern steiner i plommene og skjær i båter.


Her finner du en lekker oppskrift på Tildekte plommer. Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Når det bugner av norske plommer , er de søte og saftige fruktene ypperlige å bruke i en kake. God ble den også, så her er det bare å bake i vei, folkens. En veldig enkel kake som er passer utmerket til fest som hverdagskos!


Tilsett sukker og eggeplommer, en om gangen. Pisk eggehviter stive, og vend dem i deigen sammen med de bakte plommene. Gjem noen til pynt. For oss som liker å bake. Posts tagged plommer.


Lekker gjærbakst med kardemomme og plommer ! Bollekaken stekes i . Dette er en berømt fransk kake ved navn Galette. Rustikk og dekorativ – og en måte å vise alle at plommer burde brukes mye, mye mer til baking. Varm dessert med høstens frukt, svisker og is. Ferdig på ett kvarter! De norske plommene er så søte og gode!


Tidligere i uken laget jeg en saftig kake med plommer for å få brukt noe av frukten før den råtner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.