Min oppskrift på pære og eple cider (pæple cider) er følgende: Første. Legg deretter frukten over på rene, tørre og varme glass. Har du ikke ferdigsyltete pærer kan du gi skrellete kjøpepærer et oppkok i sukkerlake. Gjør det enkelt, kjøp en god vaniljeis!
Nå er det epler og pærer som gjelder! Og når det gjelder pærer så kan jeg anbefale hermetisering i en enkel sukkerlake.
Næringsinnhold Pære , hermetisk, med egen saft Frukt produkter Per 1gram. Plomme, hermetisk, med sukkerlake. BESTILL Pære RETT HJEM HOS:. Saftig sjokoladekake med pære , som bare roper på en kremdott!
Det beste er å bruke faste pærer som du koker møre i sukkerlake. Beregn pære per person. Denne laken holder til 5-pærer – minst.
Ingredienser pærer med stilk kokt i sukkerlake (evt. hermetiske).
Legg pærene i den varme sjokoladen og snu dem, så de blir “glaserte” rundt det hele. Når sukkerlaken koker, legger du i så mange pærer du får plass til i kjelen, og lar dem . Lag sukkerlake av vann, sukker, vaniljestang, stjerneanis og kanelstang, og varm opp. Skrell pærene , og legg dem i sukkerlaken. Sukkerlaken skal altså ikke koke. Ha så pærene over påglass, kok opp sukkerlaken igjen og hell den over pærene.
Det skal væresukkerlake helt . Legg pærer , jordbær, grapefrukt og melon med mynteblader på et rent glass. Pære , jordbær, pasjonsfrukt, melon og grapefrukt i sukkerlake. Restene av stengene brukes i krydderlaken til pærene. Ha sukker, vann og vaniljefrø i en kjele og kok opp.
Hvor mye lake du trenger, må du beregne . Kok opp, og la det hele stå . Press i sitronsaften. Legges på glass inkl krydder. Williams- eller Comice- pærer.
Sett de skrelte pærene i den varme sukkerlaken. Oppskrift på hermetiserte pærer med smak av ingefær.
Tørk av kanten, legg på gummiring og skru glasset til. Trekk frukten sammen med . Ta ut kjernehuset. Kan være olje med krydder, sukkerlake eller en syrlig eddiklake, alt etter hva du sylter ned. Foto: Alle foto: Tore Sandberg. Har du ikke oppbevaringsplass til hermetikk, så kok frukten på samme måte, men legg frukt og lake i bokser eller glass og putt i fryseren.
Kok sukkerlake som lages på 6g vann, 4g sukker, 1g sitronsaft og ca. La krydderiene få et oppkok. Tilsett pærene og la dem trekke til de er . Det er viktig at du tilpasser mengden sukker etter antallet pærer. Hell på vann og kok .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.