fredag 24. februar 2017

Fotballpub oslo

Få ukens restaurantanmeldelser fra Osloby og de beste tipsene fra mat- Oslo rett i mailboksen din. The menu tries to be Irish and works but . Tippeligaen og Premier League på fotballpub i Oslo. Sportspub sentralt i Oslo - The Highbury Pub. På grunn av skjenkestopp i Oslo er det foreløpig ikke mulig å bestille plass på nettet!


Sannsynligvis verdens feteste fotballpub.

Bohemen er midlertidig stengt i . Vi starter vår runde på Highbury, tradisjonelt en pub med sterke bånd til Arsenal og Lyn-fans. Den ligger ved Oslos handlegate, . Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Oslo , Norge på Tripadvisor. Hos oss møter du supportervenner som er dedikerte Liverpool fans. Vi spiller alltid alle liverpoolkamper på . Særlig for VIF supp.


Arbeidergata (Karl J.) Champ, - Liten pub med tv-fotball ( info), På et hjørne av Oslo Spektrum.

Velkommen til en jovial sportspub og møtested for sportsentusiaster og ølhunder. Pokalen viser det aller meste av kamper fra Premier League og Champions . Ball, Oslo , Norway. VÅR FILOSOFI: NYT KVELDEN.


Med en hyggelig betjening og godt utvalg over kalde og varme drikker, er du alltid velkommen hos oss. Sport pub , 33D Thorvald Meyers gate, Oslo , Oslo. Dedicated lanes. Bicycle-friendly roads.


Oversikt over puber og barer i Oslo. Queens Pub er fokets bar i hjertet av oslo. Vi har en intim og uformell stemning – musikk og sport . The most authentic irish pub in Oslo ! Enjoy separate bars, good foo sports, a game of shuffleboar live music, a friendly atmosphere and . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I kjelleren finnes både biljard og dart, og vi viser fotball og annen sport på store skjermer.


Sorry, there are no tours or activities available to book online for the date(s) you selected. See photos and tips from 1visitors to Lincoln Pub.

Indian foo good sized portions, modest prices and good quality. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jeg og et par kompiser liker og se på premier league og lurer på om det er noen bra fotballpuber i Oslo som slipper inn de som er under år, vi er år selv og . Old Irish Pub Majorstuen, er en av Skandinavias største puber og holder til i Majorstuhuset. Puben er lokalisert midt på Majorstuen i Kirkeveien 64a.


Sidesporet byr på godt å drikke, snacks og god steming. Den Gamle Major er en gastropub på Majorstua i Oslo. Hit kan du komme for å nyte en deilig matbit eller kun noe godt i glasset.


Oslos mange utesteder som sender Premiership fotball har 18. Fru Burums er en hyggelig pub med godt miljø, noe våre gjester vet å sette pris på. På grunn av smittesituasjonen og nye retningslinjer fra Oslo Kommune blir vi fra mandag 9. Vi drømmer om å kunne åpne til . Grunnet de nye retningslinjene fra Oslo Kommune 6. Her kan du komme å få . Det er selvfølgelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.