tirsdag 14. april 2020

Msa 160 cbq

For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger o tak. Vanha hirsitalo. Man tar ikke lenger den slitte sofaen og spisebortet på hytta, man kjøper heller nytt eller pusser det gamle. Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Instrumental masterpiece from the Norwegian band Glittertind. Long live Norway! Det var noen gode dager på hytta. Nå røyker vi igjen. Litt inspirasjon for en flott interiørfarge?


Og likevel har vi gjort mye! Alle vegger er . Mange bruker påsken til å pusse opp både hjemme å på hytta. Vi vet hvor mye hytta. Lys skumring tyrilin.


Msa 160 cbq

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Se bilder her. Sengegjerde i farge 20 . Pusse opp på hytta? Finn denne og andre Pins på skumring tyrilin av Iris Storas.


Hytte inspirasjon fra Nesbyen - Villa Von Krogh Skumring, Interiør Hytte, Villa, Møbler. Listverket er beiset i farge Varde. Usikker her, men liker malte gulv. Behandling av gulv er jo så mangt . Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig ? Tak: Kalkhvit, vegg interiørbeis Varde. Her er fjellets farger hentet inn med . Artikkel fra tyrilin.


Msa 160 cbq

Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Vi bygger hytte på fjellet og hatt landet på fargen lys skumring. Liker best lady beisen, så det er den vi bruker selv om dette er tyrilin farger.


TYRILIN INTERIØRBEIS GUL BASE 68L Vakker vanntynnet matt oljebeis . Hvilken farge passer best til hhv Skumring. Gry har hentet fjellets farger til stua! Etter å ha testet forskjellige fargeprøver endte vi opp med samme farge som vi har malt tømmeret. Her har tømmerveggene fått . Fargen skumring fra Tyrilin.


Msa 160 cbq

Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. De ligner på Drivved og . Vi testet ut skumring , varde, stemning og kongle, og endte opp med den . Tømmerveggene i lesekroken er . Dette var fargen vi ønsket, spot on! Jeg har mest lyst til å . Flisene våre på kjøkkenet og badet er fra Flisekompaniet.


Kraner og dusjer er fra . Lillestrøm i mars for å få prøver på skumring , lys skumring og lys gråtonet fra Tyrilin. Zensand og sjøsand på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.