mandag 23. mars 2020

Ostekake med bringebær og oreo

Saft fra sitron. Gelelokk : pk bringebærgelepulver dl kokende vann. Pyntes med masse frukt som bringebær , jordbær og blåbær. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær?


Det blir en aldeles nydelig kake! Kaken passer utrolig godt nå til de.

Det fantastiske med denne kaken er . Ostekake med bringebærgelé. Jeg har lagt min elsk på denne ostekaken ! Den er elegant, frisk og syrlig og har et lokk av bringebærgelé ! Klassisk sitron ostekake med en brownie bunn og gelélokk. Jeg deler hvordan du kan lage sitron ostekake både fri for gluten og melk!


En herlig, saftig, ikke altfor mettende ostekake med bringebær både inni. Dette er en superflott ostekake du kan være stolt av å servere.

Passer perfekt til mai - se vår oppskrift på ostekaken. Det er en enkel sitronostekake uten gelelokk på toppen, som er sprøytet med. Legg kjeks og ostekrem lagvis i glasset, pynt med bringebær og pepperkake på . Bunn: Knus kjeksen, gjerne i en food processor.


Tilsett smeltet smør og kjør til du får en jevn . Lise Finckenhagens ostekake med bringebær og lime er et friskt bekjentskap. Smaksrik ostekake med bær og gele. Prøv gjerne også bringebærgele og friske bringebær til denne kaken. Oppskrift på en vidunderlig og festpyntet ostekake med kremost og et lekkert, rødt gelélokk.


Rør sammen de to kremene og tilsett gele. Fordel kremen i tre boller. I tillegg er den veldig holdbar og holder. Festkake med bringebær.


Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær. Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i. Pavlova med bringebærkrem. Lag bringebærgele med halv mengde vann.

Avkjøl geleen og hell den over kaken. Settes kjølig til geleen har stivnet og til servering. IKKE bruk hurtig gele ! Her bruker vi gelé som sørger for at ostemassen stivner og holder formen. Det er likevel et par triks som gjør ostekaken ekstra god: 1. Er dere få til bords . Hell så gelé veldig forsiktig over kaken og la stivne i ytterligere time. Jordbærene kan fort flytte på seg om man heller for.


Bringebærostekake. En ostekake er alltid like godt. Når man i tillegg bygger den opp lagvis med lag gelé blir kaken i tillegg . Oreo og bringebær ostekake for to.


Bland den avkjlte . Tips: Hvis du vil ha gelélokk på kaken, heller du over avkjølt rød gele når ostekremen har stivnet. Plasserer du et stort pepperkakehjerte midt på kaken, vil geleen . Den ene er bringebær og den andre er appelsin, men her er det bare å finne sin egen favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.