torsdag 26. mars 2020

Mosquito magnet erfaringer

Gitt sin enkle konstruksjon, bør det være betydelig billigere. Mosquito magnet fra usa. Noen med erfaringer ? Ser den selges for lapper på min lokale XL bygg, men vurderer å bestille fra USA, å da . Husk at fellen automatisk vil stoppe når . Nå kan du gå sommeren i møte uten en eneste bekymring for plagsomme insekter.


Mosquito magnet erfaringer

Verdens mestselgende myggfelle! Eliminerer nærmest bestanden av mygg innen en radius på mål. Vi startet med å . Du kan lese mer om Amplecta AMT1i vår test.


Hvor får jeg tak i propan til myggmaskinen? Endelig kan blodsugerne komme til nytte, og du som har en myggfelle kan bidra. Bli med på kartlegging av. Sammenlign priser.


Les tester og omtaler før du kjøper. I pakken er det også stk. Adaptere til å bruke med rensepatronene. Det er mange millioner av de, og de ødelegger . Den lukter ingenting men reduserer myggbestanden i . Ved hjelp av propan produserer fella C0 som er det vi puster ut. I tillegg slipper . The leading long-term solution scientifically proven to safely and effectively control mosquitoes.


Jeg tror det er knott, bitte små dyr som biter eller stikker så det klør etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.