tirsdag 14. januar 2020

Kart og kompass kurs dnt

Kart og kompass kurs dnt

Nå som vi ikke kan samles som vi pleier har vi laget to nettkurs du kan ta helt gratis i påsken, kurs i kart og kompass og mat på primus. Vårt kurs gir deg både det teoretiske grunnlaget og god praktisk trening. Passer spesielt for Voksne.


Kart og kompass kurs dnt

Skal du gå kompassmarsj i strekk på flere kilometer i dårlig sikt i, bør du korrigere kompasset for ikke å komme ut av kurs. En misvisning på grader vil gjøre at . Bli med på digitalt kart- og kompasskurs. Kartopplæring kan være spennende og motiverende . Det tryggeste er å kunne kart og kompass. Ta dette onlinekurset og få . Hvordan orientere kartet?


Vi tilbyr ulike kurs i friluftsliv: skredkurs , klatrekurs, brekurs, turlederkurs , padlekurs , elvepadlingskurs, havpadlingskurs, skikurs, orienteringskurs , kart- og kompasskurs. Vi har også laget flere digitale. Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet.


Kart og kompass kurs dnt

Her får du en kort innføring i bruk av. Logg inn eller registrer en DNT -bruker for å kunne se alle dine aktiviteter på Min Side. Du trenger ikke være medlem av DNT for å registrere en bruker. DNT Oslo og Omegn holder kart og kompass kurs for alle Marka deltakere. KOMPASSKURS : Tina Skare fra DNT begynner med å legge.


De færreste nordmenn vet hvordan de skal ta ut kompasskurs på et kart. DNT Nettkurs : Lær kart og kompass. Lars Monsen ga for noen år siden ut boka Kart , kompass og GPS - den er grundig og pedagogisk lagt . Kartet Forskjellige typer kart. Det finnes mange ulike typer kart - som fjellkart , bykart, turkart og orienteringskart. Noen kart er mer nøyaktige (detaljerte) enn andre . Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i bruk av kart og kompass , slik at du også.


Kart og kompass kurs dnt

Sted: DNT Telemarks lokaler (tursenteret) i Torggata 1 Skien. Stikkede vinterruter. Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt. Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs 5hytter, rabatt på. Kart og kompasskurs for Bergen og Hordaland Turlag.


Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Bestill overnattingBli DNT -medlem. Dette er ikke merket sti så du er avhengig av kart og kompass for å finne fram og du går uten sti halve veien fram til hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.