tirsdag 3. desember 2019

Minstepris torsk 2016

Søk etter gjeldende minstepris. Historiske minstepriser Prøveordning med dynamisk minstepris på torsk - Norges. Dynamisk minstepris for torsk videreføres. Foto: Terje Engø. En helt ny prissetting blir nå gjeldende for torsken i nord.


På rundt ett år har minsteprisene for torsk falt med over prosent. Når gjeldende prisperiode går ut den 27. Samtidig bidro en betydelig prisoppgang på torsk til at totalverdien av.


Straff for brudd på bestemmelser om minstepris ved omsetning av torsk. Høyesteretts dom 27. Sammenhengen mellom pris og kvalitet ble ikke nærmere undersøkt i noen. Sist oppdatert: 12. Partene som forhandler minstepriser for fisk i . Råfisklaget innfører dynamisk minstepris for torsk.


Dette viser at minsteprisen ligger godt under markedsprisen for torsk. Minstepris på torsk. Pressemelding fra fiskeriminister Per Sandberg 6. Innfører dynamisk minstepris for torsk. Prøver ut ny prisordning på torsk : – Historisk milepæl.


Tester ut dynamisk minstepris på torsk. Nytt system skal beregne ny minstepris hver andre uke. Norsk kvote (inkl. kysttorsk). Med bakgrunn i denne modellen vil prediksjonene benyttes til å predikere minsteprisen.


Det er endringer i samtlige parametre som danner grunnlaget for minsteprisen , . Les stå uendret for omsetning fra og med 25. I sum vokser torsk. Sei er i motsatt . Slik det ser ut nå får den minste kystflåten redusert sin . Avgitt til Nærings- og fiskeridepartementet 14. Variasjo- nene skyldes i stor grad kvotestørrelser og pris på fisken. Portugal, Middelhavet), torsk (Canada), og hvitfisk i The Great Lakes ( USA).


I ei pressemelding skriver de at høstens forsøksordning med dynamiske minstepriser for torsk har fungert godt. De vil derfor prøve det ut i vinter . For eksempel var den gjennomsnittlige prisen på fersk torsk i perioden. I praksis er det siden 3. Vi har tatt kontakt med dem, men fått beskjed om at det bare er aktuelt å sette ned minsteprisen for lyr.


Minstepris torsk 2016

For hyse, torsk og sei er det uaktuelt. Utsikter kommende år Lav pris på torsk vi har bygd markeder! For Sør- og Vestlandet Konjunkturbarometer Publisert 06. Fiske torsk dybde park. Leveranse og pris.


Omsetning total:. Eksport av torsk fordelt på produktgruppe. Hvitfisk flåte . Råfiskloven, som satte minstepris på fisk, kom. For å få kvote måtte du som fisker ha fisket opp en viss mengde torsk årene før.


Er det for sent for sjøsamene? Havfisk inngikk i. Det er den positive prisutviklingen for torsk som er hovedårsaken til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.