mandag 16. desember 2019

Kleshenger barn

Med disse kleshengerne blir det lett å finne og komme til klærne når barnet trenger skift – igjen. Tilpasset barneklær og. Også barneklær trenger hengere i riktig størrelse!


Passer perfekt i litt mindre klesskap. Fremstilt i hvitlakkert tre. Små klær trenger hengere i den rette størrelsen.

Kleshengere hjelper til med å holde orden i garderoben. Lakkerte trehengere til barneklær. Ikke på nettlager. Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager. Sky pk kleshenger.


Dekorative kleshengere i metall formet som en sky. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en annen farge eller . Skap litt orden inne på barnerommet med lekre og funksjonelle kleshengere fra.

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og . Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Hvite barne kleshengere i tre. Du må være logget inn for å se profilen. Her finner du kleshenger til både barn og voksne.


Hvis du har begrenset med plass, er det lurt å velge smale kleshengere , men hvis du vil vise fram noen . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . De søteste kleshengere laget i Sverige. Laget av PP-plast, er PVC-fri og farget med naturlige farger.


Hold orden i klesskapet med disse praktiske kleshengerne. Gjenbruksprodukt . Stilig og leken kleshenger til barn med skymotiv i hvitt. Fin og praktisk detalj til barnerommet. Laget i Finland av finsk bjørk kryssfiner.


Vi har 1års erfaring med kleshengere , og leverer uendelig mange forskjellige varianter.

Topphenger barn cm . Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Se alle spesifikasjoner. Spesifikasjoner. Hvitt tre, med sort skrift jdl.


Metallkrok til oppheng. Kjolen medfølger ikke. For sko og små trivelige kleshengere til de mindre barna finnes smidigere hengere med hylle. Se for eksempel på vår populære Kids Concept klesstang som . OUTLET - LAVE PRISER - OPPBEVARING - ORGANISERING. Sjekk priser på barn kleshengere kleshenger.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp barn kleshengere kleshenger billig i nettbutikkene. Antall per pakke: 250. Størrelse: L=cm . Aktuelle anmeldelser: Legg til din anmeldelse. Tilgjengelighet: På lager.


Barnekleshengere i hvitlakkert tre. Med et sett barnekleshengere. Heftig kleshenger Turbo fra Kids Concept En pen og heftig blå kleshenger som passer alle bilfantaster.


Har motiv av både biler, tog og raketter i form av pekende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.