onsdag 18. desember 2019

Jotun drivved beis

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke . Naturlig vakre interiørbeisfarger. LADY Pure Nature interiørbeis fargesetter og bevarer det naturlige, vakre treverket.


Resultatet er en matt og transparent finish,.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Inspirasjon Årets Farge. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Anbefalt forbruk.


DRIVVED – ETT STRØK. Flatens utgangsfarge, sugeevne og antall strøk påvirker fargutseende. VOC for bruksklart. Interiørbeis Torv – ett fyldig strøk.

Fargespekteret går fra Snøhvit til Askesort, og i mellom ytterpunktene kan du velge blant mange varme eller kalde fargetoner. Uansett farge skaper beiset panel . Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi skal ha en hvitkalket farge i tak og en gråbrun ( drivved ) på vegg. Bente Katrine HoeVi har beiset rupanel med drivved beis , det gir et litt grovt og rustikt . Jotun beis drivved. På veggene tror jeg valget faller på et strøk med fargen drivved , men er ikke.


De var helt nye. Her har vi beiset en ubehandlet furu stol og surret tau rundt, for å få et grovere uttrykk. Ny stol på under minutter. Foto: Sveinung Bråthen, tidligere publisert i klikk.


Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Skal den være slik?

Trodde det skulle bli . Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Beis forsterker skjønnheten og unikheten i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Peiskos på hytta, værbitt tre beis fra jotun på vegger og i tak. Mørkt tregulv, en stav parkett. IdaHytta på Nordseter.


Drivved beis jotun. Terrassebeis kastanje 2. Legg i handlevogn. Trenden med beiset panel når stadig nye høyder.


Bjertnæs Sag har hele veien vært ledene i markedet, og vi arbeider aktivt for å utvikle konseptene til glede for. Det har de fleste kanskje fått med seg nå! Kartet heter Lady Pure Nature, sjekk det ut her.


Vi bygger hytte på fjellet og tenker å beise panelvegg innvending. Tenker oss hvitt tak. Det er mørke møbler der bordplatene er i drivved. Taket ser vi for oss . Kronepanel bygdøy furu beiset drivved 20X142.


Etterbehandlet med voks. Maling, beis og lakk til innendørs bruk fås i alle farger og glansgrader. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc.


Alle elementer i hytta er i tre, som er malt eller beiset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.