tirsdag 3. desember 2019

Joti sluk montering

MONTERINGSANVISNING. Boligsluk for trebjelkelagsgulv og støpte gulv. A- sluket egner seg ikke for direkte nedfelling i trebjelkelagsgulv pga. Rustfrie sluk og renner. Monteringsanvisning.

Bruk av Joti kniven. Skjær et kryss i belegget midt over . Forhøyningen sages til ønsket høyde. Eksempel viser forhøyning med sideanboring. Understøttes på sider. På nye sluk med vannlåsen festet mot slukpotten (Gen.3) brukes ikke innsatsringen.


Protan - innovative tak, membraner, Ventiflex ventilasjonssystemer og tekniske tekstiler som sikrer. A- sluk montert med monteringsplate i støpjern.

Slukplate 3x 3mm . Skal montere sluk i dusjnisje. Joti gulvsluk i plast er produsert av Polypropylen (PP svart), som har . Hadde håpet å unngå å bruke slukforhøyer. Kan benyttes ved montering av alle JOTI plast- gulvsluk samt KS- sluk i. Hvor vanlig er det å . Passer til de fleste moderne sluk , Joti og Blucher med klemring av plast. Fiberarmert mansjett av NBR-gummi formpresset for . FDV: Joti KS- sluk. Den lave byggehøyden 8mm gjør M- sluket velegnet i støpte gulv.


Nødvendig verktøy for denne montasjen er Joti kniven. Megaflis fører i dag en rekke sluk og slukrister, samt membran og mansjetter som hører til dette. Vi fører i dag merker som Purus, Joti , Design og Unidrain.


Klemring festes deretter. Benyttes når gulvplaten er lagt ut før sluket. Keramisk gulvbelegning.

Denne temainfo er utgitt. Joti sluk brukes lokk som erstatter vannlåsen . Purus Line Tile Insert 6gulvsluk. Det er utfordrende å montere et tradisjonelt sluk ved valg av store . JOTI FORHØYNING F-200: Er en helstøpt forhøyningsring i PP-plast for forhøyning av gulvsluk der sluk er montert for lavt eller ved forhøyning av eksisterende . PURUS Joti Square Tile insert.


Jeg skal montere JOTI K sluk i bjelkelag med spon oppå som deretter. Ser at alle sier at sluket skal . Må brukes for ett TETT resultat. NT slukmansjett for Jotisluk 170mm. Pakningstørrelse: 20.


Se Pipelife produktkatalog for komplett oversikt over PILIsluk og tilbehør. Har du spørsmål? Avløpsrør og deler. Må monteres av godkjent rørlegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.