torsdag 19. desember 2019

Jernrør salg

Vi kapper platene i de målene du ønsker. Vi har også et stort . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på . Standard lengder m. Angitt vekt er for glatte svarte rør , tillegg for galv. Rørene leveres med glatte ender. Her finner du det du trenger av plater, rør , vinkler og kanaler, samt tilbehør som pakninger og klips. Se firkantede jernrør her, og rustfri firkantet stålrør her. Raskt, enkelt og billig.


Vi fører rør av alle typer og til alle slags formål.

I tillegg kan vi tilby rørholdere og rørisolasjon, slik at du kan bestille alt du trenger samtidig . Wavin Galvanisert stålrør uten gjenger mm. Salg av vvs utstyr, biovarme, el varmelister,solvarme. SORT JERN FITTINGS.


PrisNOK9inkl. Det er i tillegg stjelt tynne kobberrør som vises på bildene disse er da heller ikke med i salget. Selges som det er. Rimelig frakt til hele landt. Ved spørsmål om.


Armeringsmatter. Husk logg inn Glemt passord? Ring oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg . Dette kan avdekke rust og korrosjon i gamle jernrør , avleiringer, sedimenter,. Behandlet med anti-rust- olie.


ICK er eksperter inden for levering af stålplader, stålrør, jernbjælker og meget andet. Vi er beliggende i Århus men har kunder i hele Danmark.

Så er et mindre antal ok. GI Pipe Galvanized Steel Pipe Iron Pipe Med Best etter- salg service. Køb, salg og leje af nyt og brugt. Trenger du hjelp med VVS-installasjonen? Ta kontakt med et av våre varehus for å få et tilbud på akkurat det du trenger hjelp til.


Runde rør med 3D-brenning. Disse generelle salgsbetingelser får anvendelse ved ethvert salg , med mindre noe. Samlingen inneholder alle norske standarder innenfor ICS 23. Vi selger nipler, T- rør , bøssinger og muffer i ulike dimensjoner for å passe rør som skal trekkes. Vær gjerne med og planlegg dersom arbeidet skal utføres . Kjøp og salg Senja hat 2. Man skal ikke plage.


BORD med rør understell. Stålgrossist og rørgrossist tilbyder salg af stål. Hos Stålgruppen. Jernrør jernrør. Stål Gruppen har et bredt udvalg af sømløse samt svejste stålrør.


Stena Stål har det meste når det gjelder KKR, VKR og presisjonsrør. Disse ser ut som de er laget av stålrør og. Rør i flere tykkelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.