tirsdag 24. september 2019

Lydbok barn

Lydbok barn

Lydbøker for barn. By henrikberger. Play on Spotify. Hørespill fra Barnetimen, NRK. Dette hørespillet byr på en spennende . Blant klassikerne som er tilgjengelige som lydbok finner du både Albert Åberg, Gubben og katten og Bukkene Bruse.


Lydbok barn

Alle lydboktipsene finner du på . De mest populære barnebøkene på lydbok! Kjøp på nett og hør på mobil og nettbrett i vår egen EBOK. Lange bilturer blir kortere med en god lydbok.


På biblioteket har vi tusenvis av titler tilgjengelig for hele familien. I bilen, på flyet, hytta eller ved kjøkkenbordet hjemme. Og det er ikke uten grunn at bøkene om Emma og Thomas har vært favoritter for flere . Her deler vi våre tips. NLB har et stort utvalg lydbøker for barn , ungdom og voksne, helt gratis.


Du kan låne alle slags bøker, fra krim og fantasy til biografier, noveller og historiske . Følg Lasse og Maja på spennende eventyr, her er det en drøss. Viser til (av 5). Norges eneste lese- og lydbokapp for barn. Klatremus og de andre . Barnas favoritter samlet på ett sted! Leter du etter en historie til barnet ditt?


Hvorfor ikke prøve barnlydbøker! Det finnes utallige lydbøker for barn der ute innenfor mulige sjangere. MOST_LISTENED CATEGORY,NOT_SEASON . Bokpause – fem lydbøker for barn. Ida Jackson gir bort gratis Brillebjørn-lydbok for barn som er hjemme på . Se flere bøker fra Astrid Lindgren. Pris kr 3(spar kr 79).


Barna selger ting de har vokst i fra. Inntektene går til snop. ABC for barske barn (Nedlastbar lydbok ) av forfatter Anne Østgaard. Forfatter: Linda Andernach Johannesen og Kristin Pedersen. Men barnet får mye mer i høytlesningssituasjonen enn ved å høre på en lydbok , så her sier jeg ja takk, begge deler, smiler Kitt.


Den beste lydbok-tjenesten for barn. Vi har testet, og én skiller seg virkelig ut. Storytel, Fabel eller Pickatale? Pickatale er en lese-og lydbokapp for barn mellom tre og åtte år. Jarle Waldemar leser bibelhistoriene fra Barnebibelen min på en levende måte som vil engasjere både unge lyttere og lesere.


Lydbok barn

Et flott supplement til. Gigantsalg - bøker fra 4-. Gratis lydbok fra eventyrforbarn.


På Spotify og Apple Music (søk: Gledestårer lydbok ). Perfekt å høre på i bilen, på hytta eller hvor du enn er. Eventyr For Barn 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.