torsdag 26. september 2019

Ipad i bil sikkerhet

Pad -en i bilen er et sikkerhetsspørsmål. Her tipser Mekonomens ekspert om ulike holdere. PAKK MINDRE: Oppfordringen fra NAF er å ta med seg mindre på tur, slik at man har plass til det man handler.


Foto: Shutterstock. Vi har tidligere sett kollisjonstester utført med en del GPS-er og dvd-spillere for bil der disse ved kollisjoner løsner og blir kastet ut i bilen i høy .

En Ipad eller mobiltelefon veier mindre enn dette, men er smal og . Men skjer det noe i trafikken, kan en ipad føre til stor skade. Påskeferien starter når du setter deg i bilen og drar hjemmefra. Mange biler på . Vogels RingO: Bilfeste for iPad og Galaxy Tab.


Bør være standardutstyr hos alle bileiere med iPad , iPad eller Samsung Galaxy. Hos BilXtra får du et stort utvalg av nettbrett- og ipadholder til bil.

Med en ipadholder som kan monteres til nakkestøtten kan du underholde barn . Feste iPad i bil ? Vi skal leie og låne bil i sommerferien og med unger som er lite bilvante og dertil lite tålmodige ser jeg at det kunne være kjekt . BeSafe er stolte over å introdusere det innovative, todelte Tablet and seat cover, som virkelig vokser med barnet ditt siden det kan brukes med baby- bilstoler , . Tenk sikkerhet i bil ! TARGUS Universalt nettbrett-holder til bil. Trust Universal Bilholder for nettbrett - passer også iPad Nexus, Galaxy, Transformer. Celly Mount Back Tab, holder for nettbrett i bilen Gjør bilturen behageligere for dine. Futteral for iPad Hardt, slankt Click-In futteral som beskytter iPaden. Gjør bruk av iPad og iPad enklere i bilen.


Dreibart feste som monteres enkelt uten verktøy og uten å skade innredningen. Kan bukes for å feste din iPad i . The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, . Bruk av nettbrett i bil kan gjøre barna bilsyke.

Husk at det er ikke kun snakk om sikkerhet , men barna blir også mindre kvalme. Med en iPad -holder hengende rundt ryggstøtten blir bilreisen i baksetet . Pad som kinoskjerm i baksetet på bilen. Pad Bilholder - Kontroller den nye nettbrettet mens du kjører. Med en mobilholder har du full oversikt over både stasjonen og din nye iPad - Uunnværlig i bilen.


Den nye iPad bilholderen - Optimal sikkerhet og oversikt. Den passer på de fleste nakkestøtteben på 8-mm. Opel Flex er et all-purpose modulsystem. Du kobler det ønskede tilbehør til adapteren og nyt turen. Justerbar iPad holder for å se filmer, lese og skrive.


BRODIT Passiv Bilholder Apple iPad Air Passiv holder med kuleledd. För Otterbox Defender series. Vårt lager på Furuset (PUP) Ikke på lager Leverandørlager . Dette produktet er ikke . Vær alltid oppmerksom på omgivelsene, og ivareta din egen og andres sikkerhet.


Få en detaljert veibeskrivelse med bil til destinasjonen din i Kart på iPad. Si for eksempel: Gi meg veibeskrivelse hjem med bil Hvis flere ruter vises, trykker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.