torsdag 26. september 2019

Husnummerskilt priser

Alle priser på skilt er inklusive frakt og mva. Mer om rabatter og priser. Velg en kasse med lås så hindrer du iallfall uvedkommende å komme til. Vis mer Vis mindre. Something went wrong.


Please refresh the page.

Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer. Kjøp eksklusive husnummerskilt til din bolig idag. Den vanligste typen husskilt angir kun husnummer. Gå til artikkel . Disse skiltene har hvit bunn med sort ramme og sorte tall.


Du får med fire syrefaste skr . Godkjent av vegdirektoratet. Pris NOK49inkl. Fraktkostnader kommer i tillegg.

All prices in kr, excl. Vi har et utvalg av husnummer og -bokstaver i ulike design. La besøkende finne frem og smykk huset med skilt som passer din fasade. Vår pris : 45(Veil pris : 54) Levering: ca uker.


Bokstavfabrikkem leverer alle typer husnummerskilt. Standard kommunale skilt, moderne husnummerskilt i aluminium og akryl til lekre utfreste tall og bokstaver. I de fleste tilfeller vil det koste noe mer, ettersom de fleste fonter er bredere enn vår standardfont, som dermed medfører økt . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Vi lager skilt på bestilling! Her kan du bestille husnummerskilt i forskjellige størrelser. De produseres i henhold til nasjonale krav for merking. Dørskilt og husnummer er noe av det første folk ser når de kommer hjem til deg – så hvorfor ikke gjøre det personlig?


Her finner du en rekke oppsett og . DANSBORG HUSNUMMER EMALJESKILT. Vanlig pris 69kr. Størrelse på skiltet . Fredrikstad Fasade AS. God service er nøkkelord i vår bedrift, med konkurransedyktige priser og .

Husnummer skilt 6. Våre husnummerskilt tilfredsstiller alle kommunale krav iht. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte . Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på byggevarer. Finn de beste tilbudene og utvalget hos oss. Hos oss finner du et stort utvalg av husnummer , alt fra emaljerte skilt med nummer og bakplate for den klassiske eller verneverdige boligen til den mer moderne . Nybygg, sameie, borettslag, nye boligprosjekter? Vi produserer og leverer husnummerskilt og veiskilt i alle størrelser.


Passer veldig fint til eldre hus! Kelkoo er en søkemotor for online shopping som hjelper deg med å kjøpe gatenummerskilt til fornuftige priser. Du finner også et stort utvalg av husbokstaver! Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Finn din lokale butikk og ta kontakt for pris og eventuell bestilling.


Innlegg om husnummerskilt skrevet av Margrethe Audsdatter Gundersen. Sorter etter siste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.