onsdag 11. september 2019

Husnummerskilt hvit

På tide med ny postkasse? Rommer også mindre. Hjelp besøkende å finne frem. Husnummer i bør. Med et husnummerskilt fra Postens Skiltbutikk blir det enklere å finne adressen din.

Hvitt husnummerskilt med plass til gatenavn og nummer. Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. Utsmykk huset med et STORT og stilig husnummerskilt ! Tall og bokstaver lages i sort akryl, som med sin blanke overflate gir et visuelt meget pent resultat. Vi freser ut dine. La besøkende finne frem.


HUSNUMMER 572-SORT SB.

BOKSTAV A-Å VINYL 13MM HVIT SB. Store husnummerskilt Hvit. Skandinavia er en serie med moderne husnummerskilt. Oppgrader fasaden på hjemmet med våre stilige husnummer. Skaninavia-serien er en delikat og moderne serie med husnummer i skandinavisk stil!


Bokstavene laget i høyblank akryl. Pris NOK: 35 . HAAGA er en veggarmatur med LED for utendørs montering som husnummerskilt. Lyskilde valgfri ELED . Trenger du husnummer ? KLISTRELAPP TALL STORE HVITE.


Forskrift om husnummerskilt , Lier. Svart trykk på hvit bakgrunn. Skruer er ikke inkludert.


Størrelse: 1x . Våre hvite og sorte utfreste husnummer blir produsert på mm tykk oppskummet PVC.

Materialet er rustfritt, værbestandig og kan males. Ser flott ut på mørke typer vegger! Velger du hvit PVC . Laserskjært for fine kanter Kommer med monteringssjablong for lett montering. GE Lighting, Venture Lighting, LED lyskilder, belysningsprosjekter, Led panel, Airam norge.


Den på 40cm koster ny 399kr og den på 70cm koster ny 599kr. Selger nå 40cm for 300kr og 70cm for. Ideelt til moderne skilting, hus nummer markering både private og for bedrifter. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Her finner du både store og små husnummer i hvitt , svart og sølv.


De ulike tallene er produsert i kvalitetsmaterialet I-BOND (svart og hvit ) og natureloksert . Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte . Emalje er en glassmasse innfarget med hvite , svarte eller kulørte metalloxider som under høy varme blir ett med stålplaten. Den er meget holdbar og lett å rengøre. Sort ramme og hvit reflektrernde bakgrunn, valgfrie tall og bokstaver i sort folie.


Mål 15x15cm med plass til max tall. Godkjente skilt. Farger: Lagerført er sort akryl blank, hvit akryl matt. Skiltet leveres i fire størrelser og har hvit refleksbunn for.


Ser du etter husnummer og skilt til hjemmet? Innleggsnavigasjon. Nylige referanser. Dyreparken Kristiansand .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.