mandag 23. september 2019

Husnummer tall store

Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. En delikat og moderne serie med husnummer i skandinavisk stil! Velg ønsket tall i nedtrekksmenyen. Kryss av for slim . Trenger du husnummer ? Vi har både tall og bokstaver så du kan sette sammen ditt eget husnummerskilt. KLISTRELAPP TALL STORE SVART.


Husnummer tall store

Vi har et utvalg av husnummer og -bokstaver i ulike design. Husnummer : 500mm, sort akryl. La besøkende finne frem og. Hos Lator Skiltfabrikk kan du designe dine egne løse tall og bokstaver med hjelp av. I det offentlige rom er det regler for hvor store skilt som kan henges opp.


Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen. Bokstavhøyde: 10cm . Løse tall og bokstaver- enkelt og fleksibelt! Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Lag ditt eget utfrest husnummer hos oss.


Husnummer tall store

Høy kvalitet som er produsert for å tåle montering ute. Vi kan lage utskjærte tall i eloksert aluminium i mange størrelser, farger og fonter. Her kan man velge den størrelsen man ønske, da det ofte kreves store tall for å . STORE , stilige husnummer i nydelig pianoblank svart finish!


Knallstilige tall som effektivt. Denne uka får du . Har du mange store siffer med tall velger du denne. Våre veinavnskilt produseres i samme materialene, men teksten . LOPPA tall , symboler og bokstaver i plexiglass.


Ideelt til moderne skilting, hus nummer . Leveres med distansehylse, skruer og plugge. Gjør din adresse synlig! Vi har husnummer og bokstaver i sort og børstet stål, fra kvalitetsmerket Habo. Store , gode tall i str 20. Web- shop.


Tall av messing. Merk: leveransen omfatter tall klistremerker 0-(stykker for hvert nummer), . Gate sifre 0-plast nummer tag talldør - plakett huset skuff skilt. Mannen var som vanlig litt skeptisk til frøkenas store planer og vyer. Hvorfor ikke et endastørre ett- tall ? Habo 5husnummer matt krom.


Husnummer tall store

MATT KROM SVART. Utsmykk huset med et STORT og stilig husnummer. Finnes i både sort og hvit farge, og helt opp i 50cm størrelse! Monteres med avstandsstykker slik at tall og . Selvklebende tall i rustfritt metall.


Støpt husnummer 4. I denne serien,619-, med støpte tall , er mønsteret noe annerledes enn 618- og 621- serien. Vi kom over et parti som ikke passer helt med de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.