fredag 6. september 2019

Husnummer skilt

Vi har husnummerskilt i både tradisjonelt og moderne design, som har plass til alt fra ett til fire tegn. Vi har også enkeltstående husnummerskilt og bokstaver som . Bokstavfabrikkem leverer alle typer husnummerskilt. Standard kommunale skilt, moderne husnummerskilt i aluminium og akryl til lekre utfreste tall og bokstaver.


Vi freser ut dine husnummerskilt på materiale, størrelse og skrifttype etter eget valg.

Hvorfor i all verden har jeg fått tildelt husnummer? Tror ikke de på kommunen at jeg vet hvor jeg bor? Moderne husskilt i frostet akryl. Reflex-folie sørger for at husnummeret har god . Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium.


Trenger du husnummer? Vi har både tall og bokstaver så du kan sette sammen ditt eget husnummerskilt. Sort ramme og hvit reflektrernde bakgrunn, valgfrie tall og bokstaver i sort folie.

Mål 15x15cm med plass til max tall. Godkjente skilt. Om du ønsker annet husnummer enn din kontaktadresse kan du informere oss ved å svare på . Husnummer skilt , aluminium refleks 2-tall. Den vanligste typen husskilt angir kun husnummer.


Mange av dagens lyssatte husnummerskilt har integrert led-belysning. Led bruker svært lite energi sammenlignet med annen belysningsteknologi. Refleks bakgrunn med sorte tegn og sort ramme påtrykket med UV-herdet blekk. Meget god kvalitet!


Leveres i 6mm plast med god tape. Tekst justeres til antall. Lengde tilpasset antall symboler. Kommer med skruer for oppheng. HUSNUMMERSKILT : NB!


EKSEMPLENE VISES MED DOBBELSTAFFERING ( DOBBEL RAMME) I BESTILLINGSSKJEMAET NEDENFOR VELGER DU . Ser du etter husnummer og skilt til hjemmet? Besøk nettbutikken vår for et bredt utvalg av design, utførelser og størrelser.

Delegert teknisk sjef. Skiltets plassering m. Nybygg, sameie, borettslag, nye boligprosjekter? Vi produserer og leverer husnummerskilt og veiskilt i alle størrelser.


Store serier er ikke noe problem. Tilbud på skilt: Vi har fått tilbud på husnummerskilt og henvisningsskilt til hyttene fra Bjørn Hageru Kongsvinger. Han kontaktes helst på epost . Pris Kr 75- inkl frakt og . Under kan du bestiller skilt til hus i fire forskjellige . Original design. Håndlaget med sjablonger og ekte glassemalje. Vakre husnummer , navneskilt, dørskilt og postkasseskilt.


Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Hvis frem hvilket hus nr du bor i så slipper folk å lete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.