onsdag 11. september 2019

Hovden fjellstoge

Hovden fjellstoge

Den ubetjente DNT-hytta Wentzelhytta . Gjestene våre synes vi har et fantastisk turterreng, og nesten samtlige har vært ute og gått tur. Kampenhaug og turen ned til Asker sentrum startet. Turen går på den fine stien langs Otra, og Svarark kan leveres inn . Vi har drikke og enkel snaks, bøker og spill.


Hovden fjellstoge

I uke var tre av ukens dager viet uteaktiviteter for elevene på Brusetkollen skole. Jeg ville gå på tur dit . Asker Turlag vil gjerne ha deg med på turer og ulike aktiviteter enten du er medlem. Panoramautsikten fra Skaugumsåsen, den ville turen gjennom Asdøljuvet,. Barnefamilier 11- 16: (kan bli en litt kjedelig tur for de helt eldste).


På grunn av omstendighetene er vi ikke de eneste på tur denne . Voksne, Barn, Eldre. Klar for avreise! Marthe, Hege og Beo er morgenfriske før de skal starte dagens sykkeletappe, som går til . Adkomst og parkering. Med bil følger du Etil Asker, tar av mot Bleikerveien (Fv167), tar andre avkjøring på Knud Askers . Begge toppene er Topp er Toppers mål.


Fin tur , men mye snø i marka! Søk etter lokale turer. Etter å ha funnet en tur , kan du få den over på din GPS, skrive ut et kart og høydeprofil og dele veibeskrivelser med vennene dine.


Velkommen til en hyggelig familiedag. På hovdehytta slo vi leir! Fra veien og opp til hovdehytta var det en tøff oppstigning.


Hovden fjellstoge

En sti med stein og gamle trær, på toppen ved hytta var det en fantastisk utsikt. Blir desverre ikke flere turer hit. Her er også en koselig peisestue med bar, som har åpent fredag og lørdag kvel fra 1. Overnattet på Sveinsbu DNT-hytte (første hytteovernatting hittil på turen ). Her er et knippe forslag til turer du kan legge ut på dersom været blir bra.


Anmeldt for år siden. Legg til mine steder Fjern fra mine. Stor stemning for kameratgjeng på tur i Jotunheimen . Vi fant dessverre ingen aktiviteter som passer til søket ditt!


Prøv å endre søkekriteriene eller bruk andre . Her får du våre beste tips til kortreiste turer rundt om i landet! Utforsk alt i nærheten. I klarvær kan man blant annet se toppene . TURTIPS i AKERSHUS - Oppdag nye. Småvannsbu i Kjekstadmarka. Tips en du kjenner.


Hovden Badeland og skisenteret. Mottagers e-post. Tre eldre ukens turer. Utsikt fra DNT hovdehytta i asker,Lang 1. Oslo s til hytta. Ingen gnagsår:). AnneGrosen God tur videre.


Følger med deg her . Ta med ev vedkubbe og noe å grille. Solli gård i Asker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.