torsdag 22. august 2019

Hermetiske kirsebær

Oppskrift på hermetiserte pærer med smak av ingefær. Tørk av kanten, legg på gummiring og skru glasset til. Lag sukkerlake ved å blande vann og sukker og kok opp.


Skrell pærene og del dem i to på langs. Trekk frukten sammen med . Ta ut kjernehuset.

Kan være olje med krydder, sukkerlake eller en syrlig eddiklake, alt etter hva du sylter ned. Kok opp, og la det hele stå i . Foto: Alle foto: Tore Sandberg. Har du ikke oppbevaringsplass til hermetikk, så kok frukten på samme måte, men legg frukt og lake i bokser eller glass og putt i fryseren. Kok sukkerlake som lages på 6g vann, 4g sukker, 1g sitronsaft og ca.


La krydderiene få et oppkok. Tilsett pærene og la dem trekke til de er . Det er viktig at du tilpasser mengden sukker etter antallet pærer. Hell på vann og kok .

Og når det gjelder pærer så kan jeg anbefale hermetisering i en enkel sukkerlake eller som her, i en lake tilsatt konjakk og vanilje. Sukkerlaken skal altså ikke koke. Ha så pærene over påglass, kok opp sukkerlaken igjen og hell den over pærene.


Det skal væresukkerlake helt . Legg pærer , jordbær, grapefrukt og melon med mynteblader på et rent glass. Pære , jordbær, pasjonsfrukt, melon og grapefrukt i sukkerlake. Restene av stengene brukes i krydderlaken til pærene. Ha sukker, vann og vaniljefrø i en kjele og kok opp. Når sukkerlaken seig er den ferdig.


Hvor mye lake du trenger, må du beregne . Press i sitronsaften. Legges på glass inkl krydder. Williams- eller Comice- pærer. Sett de skrelte pærene i den varme sukkerlaken. Min oppskrift på pære og eple cider (pæple cider) er følgende: Første.


Legg deretter frukten over på rene, tørre og varme glass. Har du ikke ferdigsyltete pærer kan du gi skrellete kjøpepærer et oppkok i sukkerlake. Gjør det enkelt, kjøp en god vaniljeis!

Nå er det epler og pærer som gjelder! Næringsinnhold Pære , hermetisk, med egen saft Frukt produkter Per 1gram. Plomme, hermetisk, med sukkerlake. BESTILL Pære RETT HJEM HOS:.


Saftig sjokoladekake med pære , som bare roper på en kremdott! Det beste er å bruke faste pærer som du koker møre i sukkerlake. Beregn pære per person. Denne laken holder til 5-pærer – minst. Ingredienser pærer med stilk kokt i sukkerlake (evt. hermetiske).


Legg pærene i den varme sjokoladen og snu dem, så de blir “glaserte” rundt det hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.