onsdag 3. juli 2019

Selvvanningspotter ute

Nå har jeg også lagd selvvanningspotter. Ideen fikk jeg da jeg så disse selvvanningspottene fra IKEA. Til planter som skal stå i vinduskarmen . Denne Pinnen ble oppdaget av Karina Jeppesen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Etter å ha sett litt rundt på en del selvvanningspotter så har jeg nå lyst til å ordne et eget system for selvvanning av blant annet urtene mine.


Selvvanningspotter er en genial oppfinnelse, som gjør at nesten alle planter kan trives. Spør i butikken, så finner du en som passer for deg. I varehandelen vil du finne et drøss med selvvanningspotter til alle priser. Fellesnevneren er muligens at de ikke er så lekre å se på.


I år har jeg for første gang hatt selvvanningspotter ,noen i drivhuset noen ute. Kjøp selvvanningspotter. Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en. Slik lager du din egen selvvanningspotte. Her er utgangspunktet, liters bakk som det tidligere sto agurker og tomater i. Vi hadde leca kuler i bunnen tidligere, derfor rekka med hull langs bunnen.


Takket være selvvanningspotter får de jevn tilgang til vann og holder seg friske og flotte selv om vi ikke vanner på noen dager. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, . Her viser vi hvordan du lager selvvanningspotte.


Sorter visning på: Nyheter. SLIK FUNGERER SELVVANNINGSPOTTER og her er alle variantene du kan velge blant. Sorry, the video player failed to load. Smart løsning som redder plantene dine mens du er.


På bildet over ser du Eva Solos lekre selvvanningspotter , som ved full. Nye skudd jevnlig selv nå i Desember. Aqua Top er en potte som egner seg like godt . Av erfaring så blir det mye å passe på med vanning med så mye til forkultivering. Derfor liker jeg å lage selvvanningspotter.


Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann. Jeg hadde en del . Alt for hagen din. Veggopphengte selvvanningspotter – markedet er stort for nyheter på europas messer. Forfatter: Tove Publisert: 30.


Selvvanningspotter ute

For år siden hadde jeg store problemer i drivhuset med å vanne tomat- og agurkplantene nok. Astrid Johansen. Flere som ligner. Den selvvannede krukken Oasis fra Northern er designet av Ann Kristin Einarsen. Krukken er laget av terrakotta og består av to . Se vårt nye design på Grow-in selvvanningspotter.


Lei av tørre planter? Eva Solo har et stort utvalg av selvvannende urtepotter, orkidépotter og blomsterpotter som hindrer at plantene tørker ut. De selvvannende . Fyll vann i selvvanningspotten til alt vannet er trukket opp.


Selvvanningspotter ute

Med Flower Lover selvvanningspotte for krydderurter kan du bevare urtene din lenger. Vannreservoaret fylles med vann og den nyinnkjøpte . Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte ! Hvordan er det med gjødsling i selvvanningspotte ? Det er jo greit at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.