torsdag 11. juli 2019

Litex plater på gulv

LYST BADEROM MED TREVERK – IDEER. Et lyst bad et alltid en god ide, fordi lyse farger forstørrer baderommet optisk. Kombinerer du dette med treverk oppnår . M-line bad i massiv Sort Eik og en hvit Coretop bordplate med integreret vask.


Stilen er enkel og elegant med matte mørke fliser, lys i speilet og frostede . Det er et samlingspunkt for familien, og i tillegg til å være praktisk og oversiktlig ønsker vi et dekorativt bad.

Derfor bør du innrede badet ditt i tre. Med en forkjærlighet for treverkets unike egenskaper og med en god porsjon ekte håndverk og presisjon, . Veggen helt bakerst i bildet ser ut som om den er laget av tre men det er faktisk flis! Fliser på vegg og gulv:. Er det ikke tøft?


Husk membran uansett. Våtsonen på bad går over . Inspirasjon til nytt bad med tre og struktur.

I Norden har vi alltid hatt tradisjon for synlig tre i innredningen, men badene har ofte vært mer hvite og kliniske. Tre er på full fart tilbake i interiørene. Treverk : Legato baderomsmøbler med mønster i alm. Med synlig kvist og årringer skaper vi kos og hygge med klare assosiasjoner til naturen.


Skap personlighet på baderommet med tre. I lang tid har tre blitt sett på som uegnet til badet. Oppfatningen var at treet ville råtne på grunn . De fleste vet at det vil gå dårlig med treverk som jevnlig utsettes for vann.


VANNSPRUT PÅ TREVERKET: Parketten er varme- og dampbehandlet for å kunne brukes på våtrom. Mange av oss bruker treverk på badet. Generelt bør du ikke benytte treverk i våtsonen med mindre det kan dokumenteres at det passer, heter det i pressemeldingen.


Parkett på badet er lekkert som bare det – helt til vannskadene melder seg. Tarkett har flotte vinylgulv i naturtro treverk som er 1prosent vanntette og utrolig . Jeg er tilhenger av å ikke bruke for mye . Badet på bilde er innredet av Tine . Et bad med fronter i massive tre lameller gir badet hyggelig og varm atmosfære. Denne fronten gir selv mindre baderom mye personlighet. Du kan velge mellom .

Hvis du ikke ønsker et bad som er for dominert av tre , kan du trygt velge Vintage Cognac. Denne løsningen gir enkelt og stilrent badet ditt et . Vi kommer til å se mer av mørke bad og baderom. Foto: Foto: produsenten.


Vi opplever en økt etterspørsel etter farget armatur og tre -imitert . Med elementer i tre kan du enkelt skape en rustikk og nordisk look på badet ditt. Kvalitetsmerker. Her er de tre fineste baderomstrendene vi aldri går lei. Bad , Gang, Kjøkken, Stue. Interiørarkitekter tar gjerne utgangspunkt i kontraster, både når det gjelder farger og overflater.


Benkeplater til din baderom. Mikro Ready fra Deco Design er spesialutviklet til bad for å tåle masse vann over. Trå på en badematte i tre , fremfor våte, glatte fliser etter en dusj eller et bad.


En enkelt, men nyttig design som kan heve opplevelsen på badet. Platene er plassert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.