torsdag 4. juli 2019

Hvordan lage milkshake med blender

Milkshake kan være alt du ønsker. Denne grunnoppskriften gir deg et godt utgangspunkt til å lage utallige milkshakevarianter. Dette er en klassiker - ordentlig go gammeldags milkshake med vaniljeis og banan. Tilsett ferske jordbær før du blender sammen milkshaken , eller tilsett litt.


Her har du en grunnoppskrift på milkshake.

Putt alle ingrediensene til milkshaken i en blender og bland godt sammen. Ha melk, vaniljeis og banan i en blender. Slik lager du sjokolade- milkshake med krem. Oreo- milkshake.


Hell shaken over i et iskaldt . Ha banan, melk, vaniljeis og oreokjeks i en blender. Ha iskrem, litt av melken, og sjokoladesirup i en blender. Tilsett mer melk etter behov for å få den konsistensen du vil ha.

Kjør til det blir en jevn masse. Nå skal du lage en pure av jordbærene. Se hvor enkelt du kan lage din egen milkshake - på 1-2-3! Man kan veldig enkelt lage en milkshake med den smaken man liker best.


Bruk en stavmikser eller en blender til å lage en myk milkshake av frosne bananbiter, melk og vaniljesukker. Selv de som ikke liker melk, gjerne bruke denne dessert. Alt annet, bør det . Ha vaniljeis og melk i en blender og miks det raskt sammen (ikke miks lenger enn nødvendig).


Sprut på litt krem og . En flott avslutning på treningen er en protein shake. Du kan bruke kefir eller skummet melk. Hvordan lage en milkshake i en blender. Bland kuler Inspira Mørk Sjokoladeis med dl melk i en blender 6. Det er enkelt å lage og er like godt til dessert som leskedrikk i varmen. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du lager en milkshake i en blender.


Denne drinken har blitt populær blant barn og voksne. Trenger du en milkshake , men har du ikke en milkshake -maskin eller blender hjemme?

Ikke bekymre deg! Se hvordan du lager denne flotte og gode milkshaken her. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til milkshaken har fått ønsket konsistens. Visp med håndmikser eller stavmikser. Riv gjerne litt sjokolade over.


Et kult sugerør er . Men før du lager en milkshake i en blender , bør du lese noen enkle tips. De viktigste av dem er oppført . Kutt ananas i sticks, slik at de kan dyppe de i milkshaken. Jordbærmilkshake - oppskrift oppskrift.


Vi bruker informasjonskaplser (cookies) på våre nettsteder, for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å . Alle komponenter kastes der. Først en tilfeldig hakket banan, deretter . Husk at blenderen kan brukes til å lage deilige supper også! I sortimentet vårt har vi blendere fra alle de velrennomerte produsentene.


Wilfa, Bosch, Braun og . Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre lesere og hvordan vi forvalter. Jeg synes det er megadigg å lage en sjokoladesaus som jeg heller nedover glasset. Til milkshaken så har du alle ingrediensene i en blender og blender alt. Sleng alle ingrediensene i en blender og vær forberedt på å stoppe . Pisk fløte til krem. Bruke en sprøytepose og topp milkshaken med kremen.


Pynt med kirsebær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.