torsdag 11. juli 2019

Hvordan koke pasta

Bruk en stor kjele og kok opp rikelig med vann. Under har vi samlet noen enkle tips til hvordan koke pasta. Husk salt i pastavannet. Bruk alltid mye vann når du lager pasta, ca.


Følger du disse enkle kokereglene , vil du alltid få perfekt pasta.

Og du kan alltid diske opp med deilige pastamiddager i en fei. TINE viser deg hvordan du koker spaghetti for å få det aller beste resultatet. Hvordan koker man pasta?


Du kommer langt om du kan ti-gangeren. KOKE PASTA : Uten nok vann eller salt kommer ikke pastaen til sin rett. Les våre fem enkle triks og lær hvordan du koker perfekt pasta. Det er ikke vanskelig å koke pasta , men det finnes likevel noen fallgruver.


Folk liker pastaen med forskjellig konsistens.

De fleste pastatyper tar 8-minutter å koke , litt avhengig av . Hva bør man tilsette i vannet? Sjekk ut de beste tipsene til kjøkkensjefen på Trattoria Popolare. Lages som det meste av pasta av durumhvete, vann og evt egg. Makaroni: Alle små typer tubepasta som selges i tørr form.


Kok pastaen din riktig. Vi viser deg hvordan du koker spaghetti og andre pastatyper etter boka. Bli en bedre kokk! Få GRATIS nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging. Kommer hjem, kikker på pakka, står ikke hvor lenge det skal kokes.


Buljong er heller ikke . Man koker pastaen i de minuttene som er angitt på . Enda mer oppsiktsvekkende er det at du ikke engang må koke den. Hvis du putter en bunt pasta i en kjele med vann og varmer den til mellom 80 . Rør pastaen regelmessig, den kokes i en brøkdel av tiden som kreves for å koke et stort volum vann og deretter koker pastaen i kokende vann. Pasta skal koke på nokså kraftig varme UTEN LOKK.


Skru platen til omtrent, når du tar i pasta.

Med lokk bare koker det over. Ok, så hvordan unngår man at pastaen kleber seg, blir overkokt eller andre ting - som har en ødeleggende effekt på smak og konsistens? Kokes i rikelig, godt saltet vann til pastaen er al dente. Koketiden vil variere ettersom hvilken form du gir pastaen , men mellom ett og to minutter om du lager . Slutt å sløse vann på å koke pasta i kjele – det finnes en bedre måte.


Jeg lurer på hvordan det smaker? Del gjerne tipset . Da vet du også at det tar evigheter før vannet koker. Men du behøver slett ikke koke pastaen på den måten.


Det viser seg altså at du ikke behøver å koke . Dette anses å være den korrekte måten å koke pasta på. Uttrykket al dente er italiensk og betyr til tannen eller for tannen. Det å koke pasta skal vell egentlig være noe av det enkleste i verden? Når vannet koker, tilsett g salt per liter vann.


Tilsett pasta og kok den uten lokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.