fredag 12. juli 2019

Hummus passer til

Tilbehør til middagen. Smør et lag med . Rør gjerne dressingen godt inn slik at du får dressing på hele . Mange bruker hummus med agurk, tomat og litt salat . Og da er jeg tilbake til utgangspunktet.

Det eneste som trengs er å skjære opp og ovnsbake noen grønnsaker, som passer seg selv mens jeg . Denne oppskriften kan brukes som en base til flere varianter av hummus, som for eksempel med . I min nordafrikanske kultur kan det ofte være nok å servere hummus , oliven og brød som et eget lite måltid. Den kan brukes til frokost, lunsj, forrett eller som en del . Oppkuttede grønnsaker med hummus er super leksesnaks! Her har vi laget en oppskrift med agurk, gulrot og paprika, men du kan bruke de grønnsakene du har.


Ha de skrelte kikertene og resten av ingrediensene til hummus grunnoppskrift i en foodproccesor og kjør til en jevn masse.

Tilsett eventuelt litt vann hvis den blir for . Har du hummus i kjøleskapet har du et tilbehør som passer til absolutt alt. Den smaker ekstra godt sammen med en frisk og god tomatsalat. Smak til med salt. Server hummus gjerne med litt olivenolje og krydder på toppen og med oppskjærte grønnsaker og brød.


Spennende brødskive med Norvegia, bacon, avokado og hummus. Perfekt å servere til lunsj, eller når du skal unne deg noe godt til kvelds. Hummus serveres . Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til . Alle steder står det at det er vanskelig å finne noe hummus ikke passer til , men det står jo aldri tips til hva det er skikkelig godt sammen med . Her er en oppskrift med erter.


Denne varianten er ekstra næringsrik, og ikke . Legg over kjøttblandingen. Alle hyperpopulære retter, som hummus , finnes i utallige variasjoner. Meningene er sterke og en hummusdiskusjon blir fort personlig.


Dette er dippen som passer til nesten alt.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Det er enkelt å lage selv og smaker mye bedre enn de ferdige du kjøper på . En lys, lun gultone. Denne retten en rask å lage, og passer fint til både kveldssnack og som tilbehør til andre retter. Selv synes jeg den passer godt som tilbehør, med krydret kjøttdeig, som dipp til grønnsaker eller pålegg.


Se også oppskrift på hjemmelaget tahini. Ovnsbakte grønnsaker med hummus er kjempegodt. De passer like godt til lunsj som til middag, og funker også som en velsmakende snack . Grillede grønnsaker og hummus på brødskiva blir en nydelig vegetarblings. Passer fint i matpakken eller som piknikmat. Deilig hummus pålegg med hvitløks smak som passer til å ha på brødskiva til å dyppe kjeks og ikke minst grønnsaker i for et lite mellommåltid.


Størrelse, 1gram. Utleveringsdager, Alle dager. Ingredienser, Kikerter 60 . Ja hummus passer til meste spør du meg. Nyt med salat og litt nybakt brød. Pynt med en klype spisskummen, litt . Det finnes knapt noe som hummus ikke passer til !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.