onsdag 8. mai 2019

Oppskrift barnevotter med mønster

Hent opp gratis oppskrifter til votter og håndleddsvarmere fra Järbo Garn! Järboros - nett damevott med tofarget mønster og dobbel kant. Gratis strikkeoppskrifter og.


Se også tidligere innlegg . Enkle barnevotter ( oppskrift ). Dagens gratisoppskrift : Mr.

Hver dag legger. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. For oppskrifter på. Nydelige votter med mønster inspirert av renessansens astronomi-kart.


Jeg vil kjøpe hele heftet Pt - Selbu. Enkeltmønster nr Myke Marius votter til barn. Strikket og tovet i Fritidsgarn. Barnevotter i Selbustil. Oppskrifter i denne kolleksjonen.

Før du begynner er det lurt å lese gjennom oppskriften nøye, og finne. Mønsterhefter selges kun sammen med tilhørende garn. Fargen mint som originalt er brukt i oppskriften er utgått. Halvbleket hvit.


Tradisjon Vinter Votter. Gode og varme tova votter i Fritidsgarn med Setesdal mønster , til barn og voksne. Last ned oppskriften gratis. Tova votter oppskrift. Vanskelighetsgrad: Enkel.


Jeg har brukt sandnesgarn sin oppskrift som du finner her Men jeg har strikket en str mellom small og medium til damer. Herre=H PDF med. Vottemønster til dame og herre, med de samme fine mønstrene som på sokkene over.


Gled en Narvikværing med fine votter. Manchester United - votter. Nå med gratis mønster. Free pattern MUFC mittens. Håndarbeidsblogg, med ting og tang jeg har laget samt oppskrifter :).


Av Redaksjonen, 15.

Votter og pannebånd i klassisk mønsterstrikk. Mønsterborden over håndleddet gjør at vottene sitter godt på hånda. Jeg har strikket disse søte små vottene etter en oppskrift laget av Kaitlyn. Det går jo egentlig så fort med votter , og det er så gøy når mønsteret viser seg.


Jeg fulgte ikke noen bestemt oppskrift på disse, men la opp 30 . Denne Pinnen ble oppdaget av Margrete Thorsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Samboeren min er ihuga Liverpool fan og bare må få slike votter.


Bodø Glimt sokker , votter og lue til dame og mann ⚽️ Samme til Rbk. Sokker , votter og lue til mann og dame ⚽️. Med Pus i snøen-vottene får du barnevotter med mønster av en katt i snøvær i tillegg til poter inni håndflaten. Da kommer du til å sette stor pris på denne enkle introduksjonsvideoen, som lærer deg hvordan å strikke votter. I denne smarte videoen bruker hun som strikker . Det er samme mønster på fremsiden av votten, jeg har bare forlenget.


I oppskriften står det nå at du skal strikke glattstrikk – altså strikke BARE rett. En stilren tova vott i fritidsgarn, dette er et vottemønster som har fått navn fra en øy oppe i nord Spildra. Vottene er karakteristiske med sine mansjetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.