fredag 24. mai 2019

Karmlistsett

Skap en fin karm rundt døren eller vinduet med karmlister fra Obs BYGG. Bli kjent med vårt store utvalg av karmlister her. Hos Maxbo finner du et godt utvalg av karmlister. Kjøp lister på nett eller i butikk. Velg et alternativ.


Type, Vare, Mål, Nobb. Produsert i fingerskjøtt kvistfri furu og levert som praktisk . Nytt ferdig-malt karmlist sett (dørsett). Ja, byggevarehus kan både kappe for deg, men også selge karmlistsett som er ferdigkappet, en del over døra og en på hver side.


Karmlistsett for enkel innramming av dører. Glattkant, x 9 lm, kr -, 5 kr. Trelast, Furu, 1. Stilren og profilert karmlistsett til belistning av dører. Derfor har vi lange åpningstider, lave . Lister, 15X0GLATTKANT FURU GN, pr.


Olav, MALIA Alvdal, Malingsekspert. Innvendig vedlikehold. Listverk produseres med utgangspunkt i den beste rvaren og den mest kostbare delen av tmmerstokken. Lengden p rvaren . Dekker stk side pr dør.


Vi har på lager ferdige kappede karmlister til dører. Dørsettene er hvitmalte. Massasjedusjkabinett med justerbare dyser, hånddusj med innstillinger og Sintef.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.