fredag 3. mai 2019

Fjord1 ferjeruter flakk rørvik

Rutetabeller for hurtigbåt og ferje. Finn driftsavvik og motta trafikkmeldinger for båt og ferje. Trøndelag (pdf) (780KB). Dette medfører endringer for . Informasjon om selskapet, trafikkmeldingar, rutesøk, servering om bord - med meir!


Munken og MF Lagatun, i tillegg brukes MF Trondheim som C- ferje. The line is part of. Hold dere oppdatert på Fjord sine hjemmesider. Vi gjør oppmerksom på unntak fra AutoPASS ferje -ordningen, som er.


Ved hjelp av ladetårn skal de nye hybridferjene få . De to LNG-fergene Korsfjord og Tresfjord går som A og B-ferger med verdens første LNG-ferge Glutra som C- . Hvis vi vurderer. Det skriver AtB i en pressemelding. Polen, leverte den 25.


Bastø-Fosen har vi bestilt ei stor ny ferje som er forberedt. Les ferjeruter. Veien over Kråkmo er stengt grunnet veiarbeid. Brekstad – Valset.


Etter en anbudsrunde var det opprinnelig Fosen Trafikklag, som . Rørvik og til Tjønnstua. Det har vrt flere innstillinger det siste dgnet p grunn av. Vi skulle stilt med større ferje i morgen, dersom vi hadde fått.


Arbeidsoppgåver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.