tirsdag 7. mai 2019

Fjellstauder

Barnehagestudenter hadde et frø -prosjekt i år hvor de sådde forskjellige frø av noe…. I små kvanta er blåsyre ufarlig, slik at et fåtall frø anses for å være ufarlig. Muligens en Gravenstein frøplante. Beskjæring av epletreet slik at det får en luftig krone er fordelaktig.


Epleslekten (Malus) er en planteslekt med små trær eller busker i rosefamilien. Den meste kjente arten er epletreet , men det er også mange viltvoksende. Frukten er en kjernefrukt med 3–kammer som hver har 1–svarte eller brune frø. Hvis du skal plante epletre bør du gjøre det på høsten.


Hvis du vil plante et epletre er høsten den perfekte årstiden. Da kan du samle frø fra planten og så selv! Eplefrø spirer lett, bare plant dem i vanlig blomsterjord. Jeg hadde en gang et epletre fra et frø , det levde i to-tre år.


Det kom fra et eple fra New . Ingen grunn til å vente! Plant neste års eplekake allerede i dag. Hvordan plante et eple fra et frø ? For å vokse et epletre fra et frø , er det nødvendig å forberede frøet riktig.


Det er verdt å understreke at den resulterende spiren . En frøplante kjøpt på markedet er en katt i en poke. Imidlertid arver ikke et epletre vokst fra et frø foreldrenes egenskaper. Derfor forplantes . Transplantere nylig spiret frøplante til en større pott og holde vanning daglig. Har du lyst til å plante et epletre ? Slå til nå i høst!


Fjellstauder

Oktober er også den beste tiden for å presse epler. Nå er frukten ekstra søt og aromatisk. All dyrking av planter , trær og busker foregår på samme måten som hos . Hvis du bor i en region med alvorlige vintre, bør frøene plantes umiddelbart i jorda. Fordelen ved å plante eplefrø er friheten til å velge årstid og tid for å fullføre denne prosedyren. Selve prosessen er enkel og . Antallet kan du variere alt etter voksekraften, og om du dyrker epler, pærer, fersken eller plommer.


Du ser at det neste treet da kan plantes litt inn under tuppen av . Det er først nødvendig å dyrke planter i en bøtte eller en stor rutsjebane, og deretter. Du vet allerede hvordan å plante et epletre fra frø , men hvis det er å ta deg . Squash provencale. Hypp potetene hva gjør jeg nå? Forleng blomstringen.


Fjellstauder

Bort med gjødselsekken. Klase, busk, klatre eller stilk. Kreftsmitte fra epletre. Apple trær må plantes i par for å bære frukt - epletrær pollinerer ikke seg selv,.


For å plante frø til frøplanter, trenger du tilbered en behagelig gryte med en diameter på minst cm. Beholderne desinfiseres . Fra frø til frukt. Fruktdyrkeren planter epletrærne sine under plantenes vekstpause om vinteren. Fuji epletreet er mest . De fleste moderne sortene podes på stammer, der en plante.


Grow et utvalg av eple fra frøet vil ikke fungere. For dette er det viktig å plante en stilk eller en forberedt nyre på en annen kultur, og et epletre av ønsket variasjon . Hvis du lager et epletre helt fra frø , skal stammen ha vokst i omtrent to år før du kan pode på den. Hvorfor ikke plante et epletre som prydtre?


Det er viktig at frukten, hvis frø blir tatt til planting, er moden, og treet den vokser. I neste video finner du en beskrivelse av prosessen med å plante plommefrø i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.