fredag 15. mars 2019

Taksering antikviteter

Noen blir skuffet. Andre får en hyggelig overraskelse. Mohn Kunsthandel foretar taksering av antikviteter og bildende kunst for bruk til skiftetakst og forsikringstakst, samt verdivurdering i sammenheng med salg. Skiftetakst er ment å gjenspeile netto markedsverdi.


FORSIKRINGSTAKST. Lurer du på hva slags verdier .

Tone McLeod , daglig leder i antikvitetshandelen Sølvfunn, takserer. Mari- Antik Bondeantikviteter. Auksjoner, malerier, antikviteter , kvalitetsbo. Taksering av kunst og antikviteter.


På oppdrag påtar vi oss også taksering av enkeltverk, samlinger og hele bo med henblikk på . Kunstverk, smykker, samlerobjekter, antikviteter og spesielle møbler er ofte ikke verdivurdert av takstmann med spesialkompetanse, påpeker . Har du en gammel bok, et maleri eller en annen antikvitet du ikke riktig vet verdien på? Da er Stavernhallen stedet kommende helg.

Velkommen til Låven Antikk og Auksjonshall. Dette er en gruppe for kun gamle ting. Ei gruppe for KUN PRIVAT. Begge har lang erfaring med vurdering og taksering og nå stiller de sin. Bruk folk som har peiling til å taksere maleriene på bestefars vegg.


Antikviteter og snurrepiperier på NRK. I tillegg til eget auksjonshus i . Dersom du har antikviteter , møbler, kunst, gull eller diamanter du . Vår spesialitet er norske bondeantikviteter. Stort utvalg retro emaljesmykker! INNBO - VURDERING Utfører taksering og verdivurdering av tradisjonelt innbo og antikviteter for.


Søk blant alle typer ting i hele Norge! Blomqvist Nettauksjon . Vi takserer og. Det er fornuftig av deg å få din samling taksert hvis det. Salg, kjøp og taksering av norske antikviteter. Ta kontakt så hjelper vi .

Replies: Views: Last post. Da spesielt ting av edelt metall, smykker, ur, kunst og antikviteter. En slik takst bør oppdateres fra tid til annen - minimum med et intervall på hvert år for de mest . Eksklusive samleobjekter og nyttige saker selges.


Her er noe for enhver, både rimelige gjenstander og luksusvarer blir å få kjøpt! Det blir vurdering og taksering av . MØBELTJENESTER påtar seg taksering og vurdering av gamle og nye møbler. Interessen for antikviteter har pågått siden antikken. Til helga møtes samlere og kremmere.


Og om du har noe gammelt og snodig stående, . Omsetning og royalty av boksalg. Prokura: Signatur: Styrets formann. Regnskapsbyrå: Regnskapskontoret Børresen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.