mandag 18. mars 2019

Liten lakksprøyte

KARDING OG KAMMING. Ull er en fantastisk ressurs og mulighetene er ubegrenset, sier hun. Vi produserer både eget garn av mohair og tar imot fiber for leiespinning. Trykk på knappen “ Spin speed” for å bla gjennom gradvis lavere innstillinger for . Skånsomt vaskeprogram for vask av ull , silke og klær.


Rinse (Skylling) K, Spin. Før første vask. Sentrifugering) B, Empty. Utpumping) b eller. Kombimaskinen ble kontrollert før den forlot fabrik ken. Vil du logge inn før du fortsetter?


Det lønner seg å vaske nystrikkede plagg, og spesielt garn med mye lanolin. Når ull er vått er det formbart og det vil falle på plass og forme seg bedre. Garnet blir i tillegg stresset av de ulike mekaniske behandlingene det er med på, som spinning , nøsting og strikking.


Liten lakksprøyte

For lin omfatter forarbeidet røyting, bråking, hekling, for ull vasking og karding. Det første er å fjerne vegetabiler og dobbelklipp, før ullen blir vasket. Da jeg startet med spinning , kardet jeg med håndkarder.


Ull er mye som menneskehår, så sjampo laget for fet hår fungerer veldig bra for vasking av. Disse fleeces må vaskes grundig før spinning. Her blir ull vaska, plukka for rusk og sortert før karding og spinning.


Jeg kan også ta ull fra kanin, men ikke katt pga. Det eneste du må gjøre er å rense og vaske ulla før levering, pakke i gråpapir, tekstilpose, eller en . Slik ull må derfor kardes på nytt før spinning. I utseende likner den på dunet, vasket ull uten synlige spor av vegetabilsk materiale. Det gjøres oppmerksom på at . Til vanleg høver det med eingong- sklipping i dei landsdelane der.


Bare ta kontakt hvis . Sjå over sauen før klipping - Merkemåling og borrar må klippast bort, og høy og. Det kreves god hvithet etter vask. Cer hvit fellull av crossbred- eller krysning-.


Liten lakksprøyte

I plastsekker er det lett at ulla mugner og ødelegges. Ikke på når tilleggsprogram. Ull kan spinnes før eller etter vask , selv om store mengder lanolin kan gjøre det vanskelig å spinne, spesielt når du bruker en dråpespindel. Ulla starter her på en omfattende prosess gjennom vasking , tørking, karding og spinning samt eventuell farging, før den havner opp som garn i . SPINNING PÅ HÅNDTEIN. Et garn er aldri ferdig før det er vasket.


Den lukta har liksom ingenting med ull å gjøre og lukter, som du veldig passende. Man kan også vaske hespene før bruk, men da synes jeg at . NORSK ULL – FØR OG NÅ. Ull kan absorbere store mengder fuktighet, inntil før plagget kjennes fuktig og inntil før.


Mye av deres produksjon er leiespinning for produsenter. Stopp aldri vask -tørk maskinen før den er på slutten av. Maskinvaskbar ull , håndvaskbar ull og delikate. Bondegarn er den samme kvaliteten som 3-trådet Raggsokkegarn, men er ikke vasket etter spinningen.


Sokkene bør derfor vaskes før bruk. Ull er gull – enten du er liten eller stor, skal ut på skitur eller bare krølle deg. Ved å vaske ulltøyet sjeldnere varer det lenger før det blir slitt, og du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.