torsdag 14. mars 2019

Genser dame strikk

Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller. Vanskelighetsgrad. Lettstrikk ( 73) . DROPS Merino Extra Fine (m). Gratis strikkeoppskrifter og.

Se flere ideer om strikking, strikkeoppskrift , gensermønstre. Stilfulle og gode damestrikk. Fra koselige kashmir cardigans til glitrende lurex gensere , har vår strikkekolleksjon. CROPPED GENSER MED LANGE ERMER.


STØRRELSE: Dame GARNKVALITET:. LAST NED OPPSKRIFT. Lola genser strikkeoppskrift. Genser med raglanfelling.

Enkel og pen strikk , feminin passform. Finnes også som garnpakke. Designer: Drops Design. Koble av og strikk deg en lekker genser til våren. Mange fine oppskrifter i nettbutikken.


Strikke genser til dame eller barn. Bareblåbær Barnegenser barnestrikk damegenser damestrikk egostrikk enkel strikk flammedans fra huldreskogen garnpakke genser guttestrikk herrelue . Arbeidet strikkes med strukturmønster. Størrelse S - XXXL.


Se vår kolleksjon av kule collegegensere, deilige hettegensere og varme cardigans til dame. Vi har over 5ulike strikkeoppskrifter til barn, dame , herre og hjrm og en mengde materialpakker. Her finner du de siste mønstrene og fargene,samt tidløs strikk og . Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, som er morsomme å strikke , og enkle å ferdigstille. Garnpakken inneholder alt garn og oppskrift til Aleksandra- genser i Cuzco- garnet.


Den er tofarget og enkel i modellen. Vakker genser med et nydelig mønster strikket i det myke og herlige garnet Alpaca Storm ( Superfine Alpaca, merino ull, nylon) .

Vi:Ki finner du i Florø, i Strandgata og på Amfi. DETALJERT STRIKKET PULLOVER. Vi er sikker på at du finner din nye favoritt strikkegenser blant det gode utvalget vi tilbyr av strikk hver sesong. Se gjennom Fjällrävens overdeler til dame – som gensere og strikk. Varme strikkeplagg i ull passer både til vintereventyr og hverdagsbruk.


Nord genser til dame strikket i Fritidsgarn. Tykk genser kvinner strikke mønster tykk genser HipKnitShop. Skift til p nr 4½. På noen størrelser må masketallet justeres for at . Fredrikstad er en deilig omslags genser i strikket ullmiks med knyting i siden som passer perfekt til vår og sommer. Cecilie Skog genser strikket i KOS fra Sandnes Garn.


Garnet inneholder baby alpakka, ull og nylon. Dette er en strikkepakke med garn og oppskrift. Ved forskuddsbetaling fraktfritt.


Hva med å kombinere en elegant strikket genser over en pen skjorte?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.