mandag 25. februar 2019

Selvklebende tavle

Legg i handlekurv. Selvheftende tavle. Fungerer kun på glatte overflater. Overflaten bør rengjøres før tavlen limes på plass. Tavlen kan klippes i.

Prøv vår selvklebende tavlefolie til vanlig tavlekritt. Eller hva med en tavle på skapet eller . Og få ting er raskere å gjøre, enn å omskape døra til en tavle for meldinger. Det du trenger er et stykke selvklebende tavlefolie, en saks og noen . Ikke på nettlager. Genial tavle til vegg eller dør.


Festes på et glatt underlag. Skriv beskjeder eller .

Svart, selvklebende tavle på rull. Passer til tavlekritt og krittpenner som finnes i vårt sortiment. Tørkes enkelt av med fuktig klut eller tavletørker for . Magnetoplan selvklebende whiteboard tape på rull i mange farger og bredder. Med denne tapen er . Kleb den på en magnetisk plate, og du har både tavle og magnetboard.


Post-it Dry Erase. Hendig og trendy som helhet, men du kan også lage morsomme figurer og lage dine egne motiver ved å kutte . Lag en tavlevegg for kritt med denne selvklebende vinyl vegg-dekoren. Kjøp flere og monter ved siden av hverandre for en . En praktisk og enkel tavle for selvklebende oppslag i format x 58cm. Fest den medfølgende dubbeltsidige teipen langs med kantene på tavlensbakside og fest. Enkel montering, billig oppgradering.


Dette er en selvklebende kvalitets folie som selges på rull i lengder på meter. Helt ideell når veggfelt eller større. SELVKLEBENDE dekorative kork bark tavle VIRGIN 25x610x915mm - BESTSELLER!

Enhetspris ved stk. Den er spesielt utviklet for å forvandle overflater til tavler av blackboard-typen og for å restaurere slitte tavler. Produktet er bestandig mot de fleste typer fett, . Som grunnlag i slike tavler brukes det presset kork med gode bruksegenskaper. TRIXES 40m selv selvklebende tavle rutenettet Gridding Merking Tape blå.


TRIXES pakke med whiteboard tapes-3mm x 40m-selvklebende spole . Hjem tavle vegg tavle klistremerker hjem utdanning selvklebende undervisning hvite og grønne tavle klistremerker flyttbar flyttbar graffiti tegning vegg. Dit is Flying Tiger Copenhagen! Kom naar een van onze winkels om een schat te zoeken.


We hebben verrassende dingen voor elke gelegenhei voor je huis, . Noen som vet om det finnes selvklebende tavler man kan bestille etter mål? Skal dekke dørene på en skyvedørsgarderobe. Evig takk for tips! Anonymous poster .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.