onsdag 19. desember 2018

Pimp ikea møbler

ATT BYGGA MITT PLANKBORD. Ett poppis inlägg och förfrågan har varit plankbordet jag byggde till altanen förra året. Så här kommer det igen!


Jag ville ha ett stort, långt grovt plankbord på altanen och hittade inget som var. D Jag åkte till brädgården, pekade på de plankor. Att bygga ett klassiskt kryssbord tror nog de flesta är svårare än vad det.

Att bygga med vanliga plankor från brädgården går givetvis lika bra, . Matbord Forest Plankbord. Plank bord FOREST Handbyggt, Askplanka Bord med hela plankor i ask 3cm. Bordet finns tillgängligt att byggas i olika måttkombinationer (val nedan). Välj antal plank. Bordet kommer att bli superfint när det stått ute ett par år i regn och rusk men för att göra en liten quick-fix så köpte jag bets.


DIY - bygg ett eget plankbord ! Kunder är på besök för att de ska bygga ett matbord av okantat oxel. Vi hjälpte till med planing och sågning.

Reten sköter de själva:) Svensk Urform plankbord. Vi valde att måla bockarna i svart och planket i en färg som Ernst blandade själv:. Bygg ett frukostbord. Den kan du lägga på bockar, färdiga underreden eller. Lär dig bygga ett fint och praktiskt plankbord med kryssben.


Detta gör du lätt själv. Läs mer och hitta. Tänk på att ek är tungt. Vårt bord med mm plankor väger kg!


Oavsett om ditt plankbord ska användas inomhus eller utomhus så ska du . Insidan på veranda. Bordet är byggt av brädor som blev över från vårt hallgolv som har grålaserats och oljats. Mjölkkanna som hittades under ladugårdsgolvet. Så bygger du Annas bord. Här följer steg-för-steg instruktioner om hur du lyckas med ditt byggprojekt.


Jag har planer på att bygga ett stort matbord och tänkte göra själva skivan. Oavsett virke kan man inte limma ihop plankor till en bordskiva , det . Det finns ju fabriksbyggda bord som kör med breda plankor ? Vi hade en idé om att bygga bordet i oliv.

Olivträden växer inte så rakt så det är sällsynt med olivplank. Projektet visade sig bli utmanande som . Snickra ihop ett bord själv! Tre stycken plankor sågades till för undersidan av bordet , för att hålla samman de . Kanske låter det krångligt.


Men att bygga bord behöver inte vara så svårt. Det på bilderna är 2. Se vår instruktion! Hel skiva eller med plank. Obehandlat bord med måtten 150x60cm, höjd cm. Blev också så sugen på att göra ett eget bord när jag såg att Emily hade gjort sitt,.


Vad för typ av plank har du använt till bordsskivan? De mest oväntade saker kan bli basen för ditt nya, personliga soffbord. Det är upp till dig hur många plankor du behöver för maximal yta! Anna Stenberg på Add:design ville bygga ett uterum och skapa intresse i sin platta trädgård .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.