onsdag 19. desember 2018

Det fineste i livet ketil høegh

Det fineste i livet ketil høegh

Vi tester ut frøbombeoppskrifter før frøbombeverksted og mini- konsert med The band. NÆRBØ, Nye Loen. LONGYEARBYEN SVALBAR Oktoberfest. TROMSØ , The Edge RRT. Der inviterer kantorene til konsert.


Det fineste i livet ketil høegh

I løpet av tre timer . Alle steder ble det både hagefest og folkefest, og i Trondheim var det i . Rapport fra munnspillseminar. I år var det vår egen instruktør Vegard som . Vi kan bidra med reisestøtte for de med lang reisevei, etter avtale. Etter møtet blir det middag og konsert.


Dokumenter for nedlasting. Og her får også de unge musikerne i UngSY. Konsert med Nina Gaarden Kl. Hågbo forteller at dyrene er rolige under konserter – og det tyder på at de har det bra. Et friskt pust med sitt . Søndagsprogrammet består av blant annet barnekonsert med Tonje Unstad og avslutningskonsert med Sarah McKenzie.


Det fineste i livet ketil høegh

På Studentsamfunnet Driv fredag 8. Julekonsert i Elverhøy kirke onsdag 14. Operakonsert Oktober (plakat mangler) . Programmet vil bestå av nordnorske folketoner, samisk inspirerte . En konsert med Honing og bandet hans er alltid en begivenhet, hvor kvartetten er. Skrevet av Nina Therese Bakke søndag 07. Nå jobber vi videre mot neste prosjekt, som munner ut i konsert 29. Tromsø Bluesfestival med.


Nissespilling på Jekta 11. Julefestspilling på Helse. Da UNGSY (Ungdomssymfoniorkesteret) gjorde sin første konsert høsten . Norsk og Amerikansk musikkveld i Ishavskatedralen.


Det fineste i livet ketil høegh

Kammermusikk i Ishavskatedralen. Mange veier har ført hit og sam- les i Tvibit i Parkgata. Kvaløya musikkforening konsert i gymsalen på . Sonate for tre. En kanonfest av folket, for folket og med folket. I samarbeid med Sadio.


Kom deg på konsert med Honningbarna før de blir for gamle til å holde intensiteten så høyt . Les mer om samlingen. Når slike hedersmenn spiller konsert samme kveld er det ikke nødvendig å tenke seg . Dette er en konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal med pianist,. Arctic Vibe prosjektledelse, konsulenttjenester og konsert.


Theodorakis konsert i Ishavskatedralen. Queen-Tribute konserter på Rica. Foran den lille Isbjørnscenen på Driv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.