fredag 9. november 2018

Coop obs bygg sandkasse

Coop obs bygg sandkasse

En solid sandkasse med hengslede lokk. Det er enkelt å åpne og lukke sandkassen. Når lokket er åpent fungerer det ypperlig som sittebenk. Renset og vasket kvartssand uten tilsetningsstoffer.


Obs BYGG › Hage og utemiljø › Uteleker coop. Anbefaler bruk av fiberduk under sandkassen. Vi skal kjøpe sandkasse til poden. Vi tenkte på den fra obs bygg , med lokk. Men så mente svigerfar at den var aaalt for spinkel.


Hvor får man kjøpt sandkasse sand andre steder enn på pukkverk? Hørte de selger det. Jeg kjøpte det på coop obs ! Tror de har en til ca 4på Obs. Men den er veldig simpel altså. Men tror jeg skal kjøpe en sånn i sommer.


Coop obs bygg sandkasse

Denne varen kan kun bestilles i vår butikk. Kostnader for frakt, pall og emballasje kan tilkomme. BA ROS SKRA TAKSHINGEL ZANDER SANDKASSE KONGSVIK LEVEGG Pris pr m. Og fyrste mai gjekk eg i gang med sandkassebygging. Kundeavis for Obs! Med forbehold om trykkfeil ut utsolgt.


Bygg i Coop Midt-Norge SA. XL- BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Faghandel innen trelast og byggevare. I Norge er vi nå over butikker, og vi blir stadig flere. Silikon Fugemasse.


Coop obs bygg sandkasse

Hobby- og Dekormaling. Sammenleggbar sandkasse til de små! Innebygd lokk beskytter mot katter og blir til benker når det slås opp! Kraftig og fint lekestativ med husker, taustige og stige.


Sklie må kjøpes separat. Fiberduken finnes i fargen sort. Et solid og godt underlag for sanden. For å bruke coop. Sandkasse med låg. Den inneholder ikke arsen, og består av 0/mm sand med høyt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.