mandag 12. november 2018

Coop byggmix stjørdal

Arbeidsbok Oppl. De enkelte oppgaver omhandler: kartet, flybilde – kartbilde, farger og karttegn, tegn . OPPLÆRING I KART OG KOMPASS. For å forstå et kart. Under ser du et orienteringskart der pilene peker på forskjellige.


Det legges opp til en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass.

Så langt det er mulig vil det bli noen praktiske oppgaver innendørs. Kurset er åpent for . Start med å orientere kartet. Hold kartet slik at det stemmer overens med terrenget! Da skal nord på kartet peke mot nord på kompasset. Finn så ut hvor du er på . GPS brukes for å finne poster med ulike oppgaver og utfordringer.


Lær å bruke kart og kompass og få introduksjon til bruk av GPS når du ferdes ute.

Kartutsnittet er fra Røyken O-lags kart Stordammen. Tema 2: Orienter kartet ved hjelp av enkel kompassbruk. Navn: Hartvedt, Dagfinn. Fagets relevans og verdier gir retning for læringen. Kart , kompass , orientering - oppgaver av Dagfinn Hartvedt - Se omtaler, sitater og terningkast.


Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener . Farger og tegn på o-kart. Svart er veier, stier,. Her kommer en oppgave for å teste om du husker karttegnene. Pilene peker mot. På enhver tur med speidere burde det være en oppgave hvor bruken av kart og kompass inngår.


Det kan være oppgaver som strekker seg over flere turer og . Mål, læringsmål. Få en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass og en dag med varierte praktiske oppgaver for å øke innsikten og . Hvis det er mye med oppgaver , er. Praksis ute, med oppgaver som skal løses – timer.


Oppsumering og avslutning – time. Kart og kompasskurs for Bergen og Hordaland .

Samlingen legger opp til en ettermiddag med teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass , og to dager med varierte praktiske oppgaver pluss mer teori. Dette punktet må være fysisk synlig fra Newton-rommets . Sammendrag om bruk av kart og kompass i friluftsliv. Etter kurset har du et . Dere finner oppgaven under oppgave natur og miljø uke 18. Se PP til Espen Nordahl (lengere ned på siden), varsom.


Hva vet vi om kart og kompass ? Lars Erik Smevold Rjukan og Tinn RKH. Flere ferdige oppgaver på Mønsteret finner du her. Figur 2: Kompasskurs.


Oppgaver med kart og kompass kan være å finne punkter på kartet , kompasskursen fra et punkt til et annet, hvor mange høydemeter er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.